категорії: новина

Українців попросили написати собі список великих дій

теґи: big idea, зміна, країна, культура, новий світ, ідея

 

Передати дахи міста у власність артистам! Прорекламувати українську жінку в іноземних медіа! Пропагувати толерантність модних до немодних! Побувати за кулісами професій до вибору майбутніх професій! Створювати історію маленьких українських міст!

Творча формація garage gang запускає антикризову суспільну ініціативу, яка спрямована пробудити творчі сили та виявити пріоритет розвитку нових українців. Інтернет-платформа Big Idea пропонує усім охочим написати свою соціально значущу ідею та перетворити її на проект за допомогою громадських організацій та бізнесу.

Разом з тим формація garage gang починає реалізацію локальних та міжнародних мистецьких та соціальних проектів – великі карти любові та нелюбові «Стереотипи» (18 травня), міжнародний фото проект «Українка», арт-проект «Возбудись», освітній проект «За кулісами», The Expanded Muzychi History та ін.

Проект здійснено за підтримки Фонду Конрада Аденауера, бренду «Егоїсти», організації Інсайт, British Council, мережі підприємців-новаторів Hub Kyiv, Батуринець і Партнери, Худграф.