категорії: музика новина

«Океан Ельзи» віддадуть перший сингл безкоштовно

теґи: Денис Дудко, Океан Ельзи, Святослав Вакарчук, Твіттер

«Океан Ельзи» віддадуть перший сингл безкоштовно! Про це повідомив лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук на своїй сторінці у твіттері. Як тільки цю ідею підтримають 2010 чоловік, що приєднаються до http://twitter.com/s_vakarchuk/, сингл можна буде скачати безкоштовно.


«Так, ми планували прем’єру пісні «Я так хочу…» у радіоефірі на середину листопада, але я подумав, чому б раніше не віддати цю пісню нашим прихильникам. Можливо – це емоційний крок, але я впевнений, що думка, враження людей набагато важливіші за будь-які офіційно-шаблонні речі», – пояснив Святослав своє рішення.
Також Святослав пояснив, що цифра «2010» пов’язана з роком виходу нового альбому.


Це рішення сталонесподіваним для команди О.Е.
Денис Дудко, бас-гітарист «Океан Ельзи»: «Ми були трохи здивовані, коли з’явилося це повідомлення, адже планували інакше. Та це насправді цікаво й досить незвично, тому ми усією групою підтримали такий крок».Композиція «Я так хочу…» стане першим опублікованим синглом з нового, сьомого, студійного альбому «Океан Ельзи». Назва та точна дата виходу платівки поки не розголошуються. Та, за словами музикантів, настрій альбому буде дуже драйвовим, вже зараз зрозуміло, що новий реліз досить суттєво відрізняється від останніх альбомів, наприклад «Міри» чи «GLORIA».