категорії: новина

Сьогодні - відкриття виставки «Яток» на Книжковому Світі

теґи: Сумно?ятки, Ятки

Ятки на Книжковому Світі«Сумно?» презентує новий проект – інтернет-крамницю подарунків. Ви можете стати як покупцем, так і власником крамнички. Якщо ви вмієте робити щось руками, або якщо ваша діяльність (видавнича, музична) є справжнім культурним надбанням – у вас є можливість відкрити свою власну інтернет-крамницю на базі «Сумно?». Офіційне відкриття Яток на «Сумно?» можна відвідати з 18 по 20 грудня у експоцентрі «Спортивний» (Інститут фізкультури), де триватиме Свято Яток. Там презентуватимуть себе й онлайн-крамнички «Ятки» автори одягу, прикИгогоньрас, аксесуарів та різноманітних красивих та корисних речей. Дійство влаштоване за сприяння газети «Друг Читача», виставки «Книжковий Світ» та виставкової компанії «Медвін».

З п'ятниці по неділю о 14:00 починатимуться майстер-класи різних авторів, у якихможна буде навчитись робити щось і своїми руками

В суботу та неділю о 15:00 відбудуться чайні церемонії.

В суботу о 16:00 буде презентація проекту «Ятки». Ви почуєте про ідею створення цього ресурсу, дізнаєтесь, що ж таке «Ятки» і як можна долучитись до нашої крамнички.

А в неділю о 16:00 для нас гратиме гурт «Запаска» – Павло Нечитайло (Пропала Грамота) та Яна Шпачинська (ЧеЧе)!

Знайти нас дуже легко: «Ятки» чекатимуть на вас в холлі експоцентру «Спортивний», який розмістився пліч-о-пліч з київським планетарієм, біля метро Республіканський стадіон.

ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ!

хенд-мейд, майстер-класи, музика, запашний чай, авторська лялька, прикраси, унікальний одяг – все це на СВЯТІ ЯТОК :)


Київ, Україна. вул. Фізкультури, 1. Станція метро: Республіканський стадіон
Початок:     18 гру 2009 о 10:00
Закiнчення:     20 гру 2009 о 18:00