Олександр Данилюк презентував «Преторіанців»

теґи: Олександр Данилюк, Преторіанці: Після і До Революції, Смолоскип, конкурс, поезія, поетична збірка, презентація книги

 25 лютого о 18:30 в книгарні видавництва «Смолоскип» відбулася презентація поетичної збірки Олександра Данилюка «Преторіанці: Після і До Революції».

«Преторіанці: Після і До Революції» – це дебютна поетична книжка відомого київського адвоката і правозахисника Олександра Данилюка. Попри «нефілологічний» фах автора, його вірші позначені глибиною думки, безкомпромісністю ідей, нетривіальною образністю та чітким громадянським звучанням.
В жовтні 2009 року збірка відзначена першою літературною премією «Привітання життя» ім. Антонича.

На презентації панувала невимушена, камерна атмосфера. Олександр читав вірші і відповідав на запитання гостей. Наприкінці вечора всі шанувальники отримали збірки і авторські автографи.

Також в цей день було оголошено конкурс на кращу серію графічних ілюстрацій по мотивам віршів.
Вірші з ілюстраціями переможця будуть видані окремою книжкою Всеукраїнським державним багатопрофільним видавництвом «Каменяр» та будуть презентовані на творчому вечорі лауреатів премії Антонича у Львові в Палаці мистецтв.

Художнику-ілюстратору буде надана іміджева сторінка в книзі. Окремо буде видана серія плакатів та дизайнерського одягу з ілюстраціями. Виставка плакатів пройде в провідних ВУЗах України в рамках творчих вечорів автора.

Термін подання робіт: 25 лютого 2010 року – 20 березня 2010 року.

Переглянути і завантажити поезію Олександра Данилюка можна в електронній бібліотеці книжкового порталу «Буквоїд».
Придбати книжку можна в книгарні «Смолоскип».

За детальною інформацією звертайтесь за телефоном: 050 6000 190 або пишіть на e-mail: info@traditio.com.ua