Іздрик підготував до Форуму видавців концептуальний art-book

теґи: UNDERWORD, Іздрик, Львівський форум книговидавців

Талановитий та непересічний Юрко Іздрик вкотре приємно здивував українське культурне суспільство – спеціально до львівського Форуму видавців автор підготував вишуканий мистецький альбом «UNDERWORD», який вже 15 вересня вперше запрезентує у Львові.

Цей концептуальний art–book увібрав у себе найкращі риси візуального та літературного феномену Іздрика – проза, вірші, фотографії, дизайн й навіть верстка – все виключно «від Іздрика». Мистецький альбом  «UNDERWORD» вийде друком на початку осені у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», а вперше презентований буде у Львові на Форумі видавців. Сам Юрко Іздрик стосовно свого art–book`а зазначає наступне: «UNDERWORD – синтетичний проект, де авторські тексти, а також графіка і колаж об`єднані не так ідеєю чи сюжетом, як настроєм та специфічною оптикою автора».

Можна з впевненістю сказати, що Іздрик в Україні став першим хто зробив такий унікальний проект у форматі авторського мистецького альбому. Укладаючи «UNDERWORD», автор розділив його на важливі для свого життя розділи – дитинство, школа; родина, друзі; drumтиатр inside; адреси, паролі. Філософська проза, поезії, неперевершені фото та витончений дизайн Іздрика зробив цей art–book барвистим, гламурним і цілком позбавленим дискурсу. «UNDERWORD» – для тих читачів, котрі цінують мелодику ритмічної мови; для тих, хто люблять й уміють в парадоксальній думці й образі вбачати глибокі, щирі почуття.