Продовження трилогії Люко Дашвар «Биті Є» у книгарнях з березня!

теґи: биті є макс, «Клуб сімейного дозвілля», Люко Дашвар, макс

Вже на початку березня до всіх книгарень країни надійде у продаж довгоочікуване продовження трилогії Люко Дашвар «Биті Є» – другий роман «Макс». Перший наклад нової книжки Золотого автора України складе 30 тисяч примірників.

Трилогія «Биті Є», яка виходить у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», розпочалася першим романом «Макар». Історія з життя молодого пристосуванця стала однаково цікавою як для жінок, так і для чоловіків, та розійшлась сукупним накладом у 45 тисяч примірників.

Друга книга «Макс» – це розповідь про самозакоханого метросексуала. Макс вирішив, що зможе жити і без фінансової допомоги могутніх батьків, проте терпіння вистачило лише на півроку. Його дівчина втекла, не підтримала його відчайдушних спроб стати мужчиною. Прийняти фінансову допомогу рідних і гидувати нею — оце по-Максовому, так чинить справжній метросексуал. Він не став героєм для коханої, коли вона тонула, а тепер за власні гроші купує собі право боротися за виживання, наче «останній герой». Отже, кохання чи самозакоханість?

Сама Люко Дашвар стосовно головного героя другого роману трилогії «Биті Є» зазначає: «Макс — метросексуал, мамчин синок і максималіст в одній особі, крайнощі — його друге ім’я. Він, який і пальцем не поворухнув, щоб урятувати свою кохану Любу, коли вона захлиналася у дніпровських водах, вирішує помститися суперникові, із яким йому начебто вже нема чого ділити. Для Макса люди — пішаки, і він — король на  шаховій дошці, що зветься життям, — звик жертвувати ними. Але одного дня головна фігура зважується на ризикований хід: вирушає в екстремальний тур на виживання, який має переплавити «золотого хлопчика» у «залізного чоловіка».