категорії: музика новина

«Мед Хедс» відзначають 20-річчя

теґи: Crystal Hall, MAD HEADS XL, Picasso, Київ, Львів, Мед Хедс, Концерти

мед хедс

Двома грандіозними концертами 23 та 25 листопада, у столичному Crystal Hall та  львівському Picasso відомий український рок-гурт «Мед Хедс» відсвяткує своє творче 20-річчя. На ювілейних імпрезах «Мед Хедс» виконають програму, яку складуть самі слухачі, тобто двадцятку хітів,  які вродовж місяця обиратимуть шанувальники методом голосування на сайті гурту.   

Нагадаємо, що «Мед Хедс» вперше вийшли на сцену 8 грудня 1991 року. Це був підвал БК заводу «Арсенал» і музичний склад того часу налічував контрабас, напівакустичну гітару і танцюючого барабанщика. Дикі крики, англомовні тексти, зачіски в стилі рокабіллі і жорсткий драйв – це була справжня революція для пострадянського простору.

За минулі роки «шалені голови» встигли записати 7 альбомів, випустити 20 відеокліпів, дати 1000 концертів і зібрати на них кілька мільйонів прихильників по всьому світі. Їх чули в Росії, Польщі, Німеччини, Британії, Фінляндії, Іспанії, Італії, Швецарії, Америці та Канаді, а хіт «А я на морі» встановили в якості рінгтону 200 000 осіб.  

Музиканти свідомо не дотримуються жорстких жанрових рамок, змішуючи музичні ідеї зі ска, реггі, рок-н-ролу і українського фольклору, додавши потужну духову секцію. Вони не шукають легких шляхів, але при цьому роблять тільки те, чого бажають їх серця, впевнено крокуючи вперед. Найголовнішим у їхній музиці залишається недозована кількість позитивної енергії, а також уміння «Мед Хедс» перетворювати свої виступи на яскраві концертні шоу.