категорії: музика новина

Blueneck відмінили три концерти заради Києва через британські закони

теґи: BLUENECK, post-rock, Київ, Львів, Чернівці, Концерти

blueneck-fot-russel-howЛідер англійського пост-року, гурт BLUENECK, що мав дати три концерти в Україні, був змушений відмінити виступи у Львові і Чернівцях. Причиною стала відмова британських страхових компаній дозволити автобусу, яким музиканти мали пересуватися у турі, в'їжджати на територію України та Румунії. Враховуючи щільний графік туру і довгу дорогу потягом замість автобуса, музикантам довелося вибрати одне місто з чотирьох.

Данкан Еттвуд, фронтмен BLUENECK, пише у блозі гурту:

«Ми пережили кілька надзвичайно складних тижнів, вирішуючи проблеми, що виникли в організації туру. На жаль, ми змушені відмінити три шоу – у Львові, Чернівцях і Клуж-Напоці (Румунія). Це справді залежить не від нас, і нам дійсно ДУЖЕ прикро. Але, на щастя, ми все таки зіграємо у Києві, шлях до якого складе 15 годин потягом. Ті із вас, хто планував відвідати шоу в інших українських містах, мають можливість приїхати саме сюди. Ми ДУЖЕ вибачаємось, що так вийшло і продовжимо шукати можливості все-таки виступити у цих містах наступного разу.» 

Відразу по відміні концертів BLUENECK  записали відео-запрошення спеціально для Києва:

Отже, українська презентація ще гарячого, виданого наприкінці вересня, третього альбому BLUENECK «Repetitions» відбудеться 20 жовтня у Києві, у Музеї І. Гончара (вул. І. Мазепи 29). Києву при цьому пощастило двічі, адже концерт у столиці випадає прямо посередині туру. Це значить, що ми отримаємо BLUENECK у кращій концертній формі – вже зіграних і натхненних попередніми концертами і ще не втомлених від подорожей та надлишку емоцій.