категорії: музика новина

Неймовірно: до Києва повертаються IAMX!

теґи: IAMX, Київ, Кріс Корнер

IAMX in Kyiv by Alina Kuchma_310 листопада у клубі «Crystal Hall» виступить найяскравіший гурт сучасної електронної і рок-музики, справжні артисти, королі вишуканої альтернативи, що підкорили півсвіту.

Перший концерт IAMX у Києві викликав фурор – «Crystal Hall» виявився ідеальним майданчиком для шоу команди харизматичного Кріса Корнера. Епатажні, божевільні, виняткові! За ними нестерпно скучили і стали чекати назад уже на наступний день. І ось воно, щастя – велике видовище повториться, у це складно повірити і неможливо натішитися! Особливо вражає той факт, що перебуваючи в роботі над новим альбомом і шоу, гурт не планував гастрольних турів в 2012 році, крім виступів на фестивалях, і заявив про це ще під час «Into Asylum Tour». Під якою щасливою зіркою опинилися Київ з Москвою і Пітером, невідомо, але за словами гурту, їх теж вразив київський прийом. Значить, любIAMX in Kyiv by Alina Kuchma_1ов наших меломанів до IAMX взаємна, поза всяких сумнівів!

Перша партія квитків за мінімальною ціною для справжніх фанів уже вийшла у продаж (400 грн). Передбачаючи ажіотаж перед концертом, рекомендуємо купувати квитки навесні, як гарантію того, що ви напевно потрапите на шоу. Квитки будуть дорожчати, їх кількість уже обмежена!

Квитки у касах: www.kvytky.ua | bilet.open.ua/iamx/ | ctk.kiev.ua

З питань анонсування:
lya.mironova@gmail.com | 0676571780 | www.xxxwaves.org