Вийшов альбом сайд-проекту БІ-2 «Нечётный воин 3» і сингл «Касаясь земли»

теґи: «Касаясь земли», «Нечётный воин», «Пока. Курю», БІ-2, Леся Гісматуліна, Льова, Найк Борзов, Ренарс Кауперс, Шура

B-2_Nechetny Voin 3_front

Відбувся реліз третьої платівки сайд-проекту БІ-2 «Нечётный воин», до якої увійшло 27 композицій на двох дисках за участі плеяди талановитих артистів. Чільна пісня альбому, яка вийшла окремим синглом − «Касаясь земли» − це цілий вокальний квартет у складі Шури і Льови БИ-2, Найка Борзова та Ренарса Кауперса (Brainstorm).

Бі-сайдом синглу «Касаясь земли» стала пісня «Пока. Курю» − дуету БІ-2 з Лесею Гісматуліною, лідером гурту «Гильza», молодого колективу, що вже відзначився виступом на фестивалі «Нашествие». Також на синглі є ремікс на «Касаясь земли», доступний для вільного скачування на start.planeta.ru/campaigns/167. При створенні оригінального дизайну обкладинки синглу студія Luganski використовувала Glitche – новий додаток для iPhone, що застосовує ефекти, які нагадують спотворення в результаті комп'ютерних помилок і збоїв для художньої обробки зображень.

B-2_Kasayas Zemli_singl_front

«Всі співають по куплетику. Шура своїм низьким басом усім нам підспівує. І виходить такий гарний, милий гімн в стилі гурту БИ-2» − коментує Найк Борзов підсумок спільної роботи.

«Це справжній джем-сейшн, це лайв чистої води!» − додає Шура БІ-2.

«Ми різні, і те, що ми різні можемо об'єднатися в одній пісні – це прекрасно!» − говорить Ренарс Кауперс (Brainstorm).

Підтвердженням цих слів став кліп «Касаясь земли», який дозволив оцінити приміряні музикантами образи з різних історичних епох.

У роботі над «Нечётным воином 3» об'єдналися майже всі частини світу: Росія, Англія, Австралія, Ізраїль і США. Альбом вийшов у світ завдяки колективному фінансуванню на порталі  planeta.ru. Кожен із випусків «Нечётного воина» − данина певній естетиці і цього разу темою оформлення стали 1980-ті і стилістика культової кіносаги «Зоряні війни». Крім синглу «Касаясь земли» проекту «Нечётный воин 3» восени і взимку були випущені пісні «Далеко» (Найк Борзов + Лінда) і «Ты и я» (Е. Шклярський + Н. Полева + М. Єфремов + БІ-2) .