категорії: блоґ-запис

Гурт KOFFEIN "дав джазу"на відкритому змаганні з гольфу за Кубок Українського Бізнесу.

теґи: "KOFFEIN" music band, Dzyga Jazz Quartet, jazz, Koffein, «Jazz in Kiev 2010», акустичний виступ, гольф, група Кофеїн, джаз, джаз гурт, жива музика, музиканти

Koffein & Сергей Марков25 вересня українська бізнес-еліта та представники влади взяли активну участь у турнірі з гольфу Business Golf Cup, що проходив у гольф-центрі "Київ".

Організатором заходу виступила компанія Luxor Management. Партнерами заходу стали відомі українські компанії - Crystal Catering Service, Tiger Holding, АСС, українські видання "Компаньон", "Корреспондент", "Інвест-газета",  медіа партнерами виступили компанія UBR та радіостанції  "Ренесанс" та  "Радіо Бізнес".

Business Golf Cup – це відкритий турнір для любителів гольфу, метою якого було створення платформи для діалогу та налагодження співпраці між сторонами у невимушеній атмосфері гольфу. Саме гра в гольф, яка традиційно асоціюється з елітарністю і високою культурою, на думку організатора заходу – компанії LUXOR management – відмінний формат для проведення зустрічі такого рівня.

Серед почесних гостей і учасників турніру: генеральний директор PricewaterhouseCoopers Олена Токар і партнер компанії Урмас Каарлеп, заступник голови правління "Ощадбанку Росії" Олександр Ведяхін, Сергій Круглик – директор департаменту зовнішньоекономічних відносин НБУ, кінорежисер Роман Балаян, власник ювелірного дому "Лобортас" Ігор Лобортас і багато інших.

Перед виходом на поле учасники пройшли тренування на драйвінг-рейнджі під чуйним керівництвом 12 -ти кратного чемпіона США на найдовший удар - Джоша Олсона – зірки світового гольфу,  який спеціально відвідав Україну з нагоди проведення Business Golf Cup.

В рамках турніру відбулася презентація програми – Олімпійський гольф 2016, яку представили перед глядачами р-н Клем Янг (Великобританія), президент компанії PRO golf і пан Сергій Кіроянц, президент Асоціації аматорського та професійного гольфу Україні.

Також, гості змогли насолодитися частуванням від "Crystal Сatering" і чудовим чилійським білим і червоним вином "Castillo de Molina" і коньяком "Frapin VSOP" від компанії "Вінфорт".

Родзинкою заходу стало виконання вишуканої джазової програми від київського музичного гурту "KOFFEIN", який подарував насолоду блискучою технікою виконання легендарних джазових стандартів - від традиційного свінгу до романтичного поп-джазу, у якому віртуозний саксофон чудово відтіняв по-справжньому глибокий та чуттєвий жіночний  вокал солістки.

А увінчало турнір феєричне гольф-шоу Джоша Олсона, який своєю майстерністю довів, що немає нічого неможливого, і, як і в грі в гольф, "кожен може долати відстані в грі, під назвою життя".