категорії: музика стаття

Агенти «МОССАДа» допитували гурт «АнтитілА» під прицілами М16

теґи: Антитіла, "Біла Ворона", МОССАД, Тель-Авів, зйомки кліпа, міжнародні відносини, новий кліп

 Вилітаючи на зйомки нового кліпу в Тель-Авів, команда, навіть у самих неочікуваних варіантах, не могла передбачити, що ними зацікавиться Ізраїльска розвідка.

Все починалось досить спокійно, прилетівши в аеропорт Бен-Гуріона, група арендувала авто і вирушила до готелю у Тель-Авіві.

Наступного дня «АнтитілА» піднялися на місток біля трьох хмарочосів Асрієлі для зйомок основних кадрів. Власне там і почалося саме цікаве. Вартувало клавішнику Сергію Вусику розкласти стійку для клавіш, яка має специфічну форму, як, не пройшло і п'яти хвилин, і до знімальної групи підскочили три бійця у військовій формі та, під дулом автоматів, наказали відійти від апаратури.

Далі сюжет розвивався як у пригодницьких фільмах. Під прицілом всій команді, а також режисеру і оператору влаштували обшук і допит.

Навіть офіційні папери від спілки кінематографістів Ізраїлю не переконали бійців що це звичайні зйомки. Після особистого обшуку групу примусили зійти вниз і відкрити авто. В ньому перевернули вверх ногами всі речі і знімальне приладдя, пошкодивши декілька пристроїв. Але і на цьому історія не закінчується. Після того я к знімальній групі все-таки вдалося переконати військових у тому, що це не організація теракту, і команду відпустили, за «Антитілами» продовжили стежити перевдягнені у цивільний одяг агенти.

А справа в тому, що у одному з трьох хмарочосів, біля яких група влаштувала зйомки, знаходиться генеральний штаб найсильнішої розвідки світу – «МОССАД», а з протилежного боку – одна з головних військових баз,що готує бійців для елітних підрозділів Ізраїльської армії. Стійка клавішника дуже схожа на фугасну установку, що і привернуло увагу військових.

На щастя все обійшлося добре. «Антитілам» все-таки вдалося відзняти потрібні кадри, але уночі і під час Шабату!

Новий кліп групи на пісню «Біла ворона», знятий у Тель-Авіві дивіться на усіх музичних каналах України.