категорії: музика інтерв'ю

Enter :Так тримати!

1 червня музичний телеканал Enter відсвяткував свою третю річницю. Вечірка відбулася у "Квартирі Бабуїн" і зібрала чи не вМ.Р.сю музичну й журналістську богему Києва.

 

 

Цього року Enterівці порадували присутніх спеціально відзнятим документальним роликом, котрий був продемонстрований на стелі, а також жвавим концертом. Зі сцени лунали музичні привітання від цілком форматних для каналу гуртів Мотор'ролла, ...иДМГ, Борщ, Mad Heads, Quadragesima та ін. 

     А ми вирішили записати дифірамби для каналу на свій диктофон - для історії.

Тала, Enter :

Власне, в нас усе є. Варто лише реалізувати потенціал і донести якомога більшому простору. І креатив.

 

Вадим Красноокий, Mad Heads:

Я побажаю телеканалу Enter залишатися таким, яким він є - в сенсі музики, яку він показує, але мати більше глядачів, щоб на більшій території України можна було його бачити. Тому що реально з тих пір, як він у деяких місцях зник - люди там страждають від нестачі якісної музики, навіть у Києві. І особисто я.

 

Борис Гінжук, авторитетний музичний оглядач:

Процветания - это одним словом! И расширения, конечно же, банального - дохождения до публики.

 

Юрко Здоренко при моральній присутності Олександра Піпи, Борщ :

Мы уже желали в камеру. Но еще хотим пожелать, чтобы Enter транслировался на Академгородке - чтобы я мог смотреть. А то очень хороший канал, а мы его практически не смотрим (Піпа киває). Знаем только понаслышке, что очень хороший. Как только выпустим клип - сразу вам! (Ну, можна і нам! - прим. авт.)

 

Василіса Дребушевська:

Чтобы не зависал Enter, не подвисал, чтобы хорошо развивался, выходил к народу широковещательно. Все остальное у него уже есть.

 

Діля, неДіля, ТНМК:

Вот третий год подряд я желаю телеканалу Enter расширения и только расширения. Чтобы наконец-то они попали и в мой дом - на Виноградарь. И в город Харьков. У них есть прекрасный творческий коллектив, очень-очень вкусные программы, клипы и т. д. Поэтому только лишь одного: массовости, МАССОВОСТИ!

 

Оксана Мельничук:

Я бажаю, щоб їхня сітка була розширена на всю Україну, тому що це найкращий справжній музичний телеканал України!

 

Світлана Власюк, стиліст:

Бажаю, щоб він йшов по всій Україні - без виключення, щоб у всіх телевізорах був телеканал Enter.БОРЩ

 

Антон, ...иДМГ:

Чтобы он не пропал окончательно.

Фагот:

Іти обраним шляхом. Для людини головне обрати шлях і рухатись ним - не звертати увагу на те, що хтось намагається збити тебе з шляху.

 

Urri, Quadragesima:

Довгого життя. Щоб ми зустріли разом 30 років, а не 3. І обов'язково завалити всі ці попсові, дурні, галимі канали. Багно-тіві там і все таке, ну, ви знаєте їх , да?

Ось Антон з Грузовиків сказав, що, коли вони зроблять самий андеґраундний і наворочений кліп, який ніде-інде не візьмуть, Enter буде його крутити, бо це дуже кльовий канал.

 

Андрій Хливнюк, Бумбокс (на Муху):

Хай він відповідає, бо вони близькі друзі і, якщо я буду їм казати побажання... ну, вони і так все знають про мене і я про них. Супер!

Муха: Так тримати!

 

Як виявилось, більшість побажань звелася до розширення діапазону трансляцій (над цим варто замислитись). Чого їм і бажаємо!