категорії: кіно

Ірена Карпа, Фома й Віталій Кириченко зустрілися на суді

Фома та Карпа 6 вересня в кінотеатрі "Україна" відбулася прем'єра фільму «Примара Червоної Ріки». У головній ролі у фільмі знялися Дональд Сазерленд, Сиси Спейсек. Треба відзначити, що саме на цій прем’єрі Фома з гурту «Мандри», Віталій Кириченко, вокаліст групи «Нумер482», та Ірена Карпа, письменниця і лідер гурту «Фактично Самі», судили Привида.

У виставі Фома був суддею, Віталій — захистом, а Ірена Карпа — прокурором Привида. Справа в тому, що фільм був знятий за мотивами реальної історії, єдиної офіційно визнаної в світі, коли Привид вбив людину. Батько ґвалтував доньку, за це Привид довго висів жахом над родиною і, в решті решт, повільно вбивав батька за тяжкий гріх.

Завдання було не з легких. Судді довго обговорювали факти, а присутні гості в сутінках, які порушувало тільки сяйво від палаючих свічок, виконували роль присяжних. Два білих привида вибивали з барабанів потойбічні звуки до того часу, поки нарід за усіма правилами не викликав Привида Червоної Ріки. Рішення суду було безпристрасним і одностайним, і присутні вирушили до зали, щоб передивитись всі деталі історії, викладеної в цьому фільмі.

Сила – в знаннях, тому той, хто знає історію, не буде повторювати помилки інших людей. Тобто цей фільм можна охарактеризувати як повчальний, страшний фільм, але не позбавлений гумору.

Фільм став першою ластівкою нової компанії-кінопрокатника «Royal Video», в планах якої ще 15 фільмів. До кінця року на екранах країни побачать світ ще фільми — «Зграя» (від творців фільма «Крик»), «Жорстокі люди», «Сліпий за кермом», «Грифин і Фенікс».