Карпа - Позднякова: СІСЬКОМАХАЧ

теґи: Ірена Карпа, Альбіна Позднякова, голі письменники, письменники, поети

Гола Альбіна ПоздняковаКожен махає чим може, кожен виставляє напоказ те, чим найбільше пишається. Давно минули ті часи, коли прозаїків чи поетів оцінювали за якістю написаних ними текстів. Тепер, в епоху мас-медій і порноґрафії, головне - фізичні дані, причому навіть не привабливість чи краса тіла, а просто його оголеність і доступність.

Відповідно, письменники махають пісюнами, а чим же махати поеткам? Дехто скаже, що ці жалюгідні істоти обділені від природи, позбавлені хуя. Проте це не так, якщо хуй в поета один (зазвичай), то у поеток є цицьки! І, як загальновідомо, їх є навіть дві - теж зазвичай.

Гола Ірена КарпаТож доводиться поеткам махати цицьками, або, принаймні, виставляти їх напоказ. Першою це зробила Карпа, знявшись в фотосесії для "Playboy". Правда, як мені підказують мудрі критики народу Країни-навколо-Шулявки, щодо художньої вартості її текстів є сумніви, зате, бач, хоп - і була номінована на високе і горде звання секс-символу красного письменства народу Країни-навколо-Шулявки. І не лише була номінована - а й стала! Вось що цицьки животворящі роблять!

На цей раз лаври Карпи не дають спокою Альбіні Поздняковій, молодій львівській поетесі. Фотошоп, звісно, творить дива, і, після всього нижчерозміщеного, Людожер пропонує опитування (відповіді пишіть в коментарях):

Гола Альбіна ПоздняковаЩо Ви хочете, побачивши фотки оголеної Альбіни Позднякової?

[a] Виїбати Альбіну Позднякову;

[b] Прочитати поезії Альбіни Позднякової;

[c] Подрочити;

[d] Дати в пику Людожерові;

[e] Мені пох;

[f] Виїбати Ірену Карпу;

[g] Інше;

PS: Усі фото можна переглянути в спеціальній добірці від вашого коханого Людожерчика. Ням-Ням!