категорії: музика

«Квітень Руїн» видав перший альбом «Реставрація»

теґи: Квітень Руїн, Реставрація, Уніж

Квітень Руїн – РеставраціяПісля трьох років роботи над альбом «Реставрація» гурту «Квітень Руїн», він нарешті виходить у видавництві МА «Наш формат» і буде представлений в рамках фестивалю українського формату «УНІЖ-2008»

«Квітень Руїн» створено у квітні 2005 року Сергієм Боричевським (вокал) та Дмитром Гончаренко (гітара). У жовтні 2005 року гурт дає перший концерт у київському клубі «Mr. Dizzy». Саме цей день слід сприймати як дату народження «Квітень Руїн».

Поєднуючи насичений саунд, ритміку музики та поетику текстів, «Квітень Руїн» у своїй творчості намагається дати життя новому паростку рок-культури, відродити та розвинути ідеї, затерті 90-ми роками ХХ століття. «Квітень Руїн» символізує процес, рух як протилежність статики, розквіт Землі.

Гурт здійснює активну концертні діяльність (концерти на фестивальних та клубних майданчиках України, серед яких рок-фестиваль «Кефір» (м. Львів), участь у зйомках програми для телевізійного каналу «Enter music», фестивалі «Рок Січ» (Київ) та «Висадка» (Тернопіль), «Make blues» (Київ), ряд інших виступів.