категорії: музика

«Стелсі» заснували «Товариство з безмежною відповідальністю»

теґи: Воплі Відоплясова, Країна мрій, Ніна Матвієнко, Очеретяним Котом, Рок-Січ, Стелсі, Товариство з безмежною відповідальністю

Стелсі – Товариство з безмежною відповідальністюЧернівецький гурт «Стелсі» презентував нову платівку, що отримала назву «Товариство з безмежною відповідальністю». Альбом вже встиг отримати купу відгуків від музичних критиків. Музиканти ж запевняють, що «всього-на-всього» грають «добротний» електро-фолк.

Диск вийшов на київському лейблі UKRmusic. Як стверджують учасники гурту, «це – яскравий стьобний альбом, наскрізь просякнутий темами, пов’язаними із коханням, сексом, алкоголізмом... коротше кажучи – бурхливим життям молоді». Доріжки пов’язуються короткими міні-виставами, побудованими на народних приказках і оповідках.

Окрім авторських пісень до трек-листу увійшли офіційні ремікси «Стелсі» на пісні «ВВ» та Ніни Матвієнко, а також спільний запис із вінницьким «Очеретяним Котом».

Західноукраїнський електронний гурт «Стелсі» виник в 2000 році. За вісім років існування має в доробку 6 альбомів. Колектив активно виступає у клубах та на відкритих майданчиках (зокрема фестивалі «Країна мрій» і «Рок-Січ»), всієї України. Наразі гурт продовжує лінію електро-техно-фольку.