категорії: музика новина

У новорічну ніч KOZAK SYSTEM представить Україну на Красній площі Москви у розпалі мультикультурного фестивалю

теґи: KOZAK SYSTEM, «Zdob Şi Zdub», «Шабля», Дримба Да Дзиґа, Иван Купала, Країна мрій, Тарас Чубай

KS_048У ніч Нового року KOZAK SYSTEM  представить Україну на Красній площі Москви у розпалі великого мультикультурного фестивалю за участі Zdob şi Zdub, Івана Купала, Дримби да Дзиґи – артистів з України, Молдови, Грузії та Росії. Концерт відбудеться відразу після бою курантів як символ багатонаціонального мегаполіса і стане частиною двотижневого святкового дійства, що охопить 1300 заходів за участі 5 мільйонів чоловік.

7 січня вже у Києві на зимовому фестивалі «Країна Мрій» у козацькому селищі «Мамаєва Слобода» відбудеться різдвяний концерт спільного проекту KOZAK SYSTEMі Тараса Чубая, що скоро побачить світ у вигляді платівки. У цей святковий день, окрім концертної програми, дітлахів і дорослих розважатимуть вертепи, співи біля вогнищ, катання на санчатах, майстер-класи від народних майстрів. «Країна Мрій» подарує можливість долучитися до істинної культури, справжньої музики, до правдивого, чистого свята і відчути своє коріння.

Відразу по цьому KOZAK SKS_025YSTEMвирушать до Канади, щоб виступити на Святі Маланки вToronto Historic Palais Royale Ballroom на березі озера Онтаріо. Цей концерт-хол – найвідоміший у Торонто столітній бальний зал, популярний у 20-ті як центр свінг-джазу, головна прикраса історичного Парку Sunnyside, де елегантність і романтика поєднані з кращими зразками сучасного мистецтва. Наступного дня гурт зіграє сольний концерт в Toronto Lithuanian House.

Рік, що ми минає, приніс KOZAK SYSTEM щасливі зміни та безперечний успіх – вихід з новою назвою, численні концерти, реліз альбому «Шабля», його прем’єру в одному з кращих концерт-холів столиці. Яскравий початок нового року серед виступів і подорожей відкриває гурту двері для втілення нових ідей – в Україні та за її межами. У лютому 2013 року альбом KOZAK SYSTEM «Шабля» вийде у Польщі, а у квітні – в Росії.