категорії: музика новина

Kozak System в британському журналі Songlines Magazine

теґи: KOZAK SYSTEM, Life Festival Oswiecim, Przystanek Woodstock, Songlines Magazine, The Best City.UA, «Дикая Мята», «Нашествие», «Шабля»

KS9 DIKAYA MYATA

KOZAK SYSTEM увійшли до CD-додатку найпопулярнішого британського журналу Songlines Magazine, зіграють на опен-ейрі «Нашествие» та на одній сцені зі Стінгом.

Пісня KOZAK SYSTEM «Шабля!» потрапила до CD-додатку одного з найпопулярніших британських музичних журналів Songlines Magazine. CD кожного номеру містить 10 треків з кращих нових релізів планети і 5 пісень, вибраних селебрітіз. Саме «Шаблю» відзначив у інтерв'ю соліст Gogol Bordello Євген Гудзь – експерт червневого номеру – помістивши пісню в унікальний плейлист поряд з Гораном Бреговічем. Після виходу в Україні на Comp Music/EMI, гучного релізу у Польщі на Lou&Rocked Boys, на культовому лейблі «Мистерия звука» в Росії, видання пісні британським Songlines і скорою прем’єрою в Канаді альбом KOZAK SYSTEM «Шабля» стає міжнародним.

KS1

Так цього літа на КS чекає Life Festival Oswiecim, де в останній день фестивалю гурт зіграє на одній сцені зі Стінгом. 29 червня KOZAK SYSTEM відкриють вечірню Головну сцену на стадіоні MOSiR, а легендарний британський музикант виступить хедлайнером. Рок-фестиваль з ідеєю толерантності і миру між народами поза культурними і державними кордонами руйнує сумний присмак історії Освенціума, створюючи навколо міста нові життєствердні асоціації. Саме через цю ідею LFO став першим польським фестивалем, запрошення якого прийняв Стінг, першим опен-ейром його діючого туру і одним з головних концертів KOZAK SYSTEM цього літа.

KS2

У серпні KOZAK SYSTEM двічі вийдуть на сцену Przystanek Woodstock. Цей рок-фестиваль Польщі з історичним іменем є найбільшим у Європі і перевершує навіть відомий Szіget, на Головній сцені якого вже грали KOZAK SYSTEM (під іменем Гайдамаки). «Шабля» приведе гурт і на «Нашествие» − наймасштабніший опен-ейр в СНД зі 100-тисячною аудиторією. У червні KOZAK SYSTEM зіграють на відомому world music фестивалі Росії «Дикая Мята» з артистами з усього світу – Греції, Іспанії, Германії, Польщи, Норвегії, Англії і обох Америк. Вони вийдуть на сцену у «День України» в компанії ВВ, Дахи Брахи, Дримби да Дзиґи та Гуцул Каліпсо. Вже зараз фестиваль, на якому б’ється се

рце світу, зізнається в любові до України, називає KOZAK SYSTEM «енергійними і харизматичними», а майбутню програму «сліпучо прекрасною». У ці дні виступить і сусід KS по Songlines Горан Бреговіч, і друзі Zdob si Zdub, і Ніно Катамадзе та Акваріум у міжнародному складі.

Та особливо цікавим для гурту буде виступ в Україні, на The Best City.UA – нашому фестивалі, що потрапив у двадцятку найбільш обговорюваних у Європі. 13 липня KOZAK SYSTEM зіграє у програмі з Мумий Троль, Би-2, Ленинград і Дельфин. Цього року «краще музичне місто рок-н-ролу» планує знову побити рекорд з відвідуваності усіх українських і багатьох російських фестивалів.