категорії: кіно

Він, я та його друзі. Третя стрічка дубльована українською!

        Незабаром українські кіномани зможуть побачити третю стрічку, яка продубльована українською мовою. До цього ми вже писали про "Тачки" та другу частину "Піратів Карибського Моря", в дублюванні яких брали участь зірки українського шоу-бізнесу. Цього разу це стрічка "Він, я та його друзі", дублювання якої відбувалося на київській звукозаписуючій студії "Pteroduction Sound". Третій переклад не осяяний зірками, проте одна зірочка нас таки потішить: персонажа Майкла Дугласа - озвучив народний артист України Богдан Ступка. А тепер коротко про сам фільм.



        Моллі (Кейт Хадсон) та Карл (Метт Ділон) нарешті вирішили одружитися – парочка купила власний будинок, влаштувала розкішне весілля на березі моря і вже збиралася зажити спокійним щасливим життям, як на обрії з'явився друг сім'ї Дюпрі (Оуен Уїлсон). Всі приятелі Дюпрі встигли одружитися, але хлопець вважає, що це ще не привід забувати друзів та проводити вечори у компанії коханого. Він проситься трохи пожити в будинку Моллі і Карла. Молодята вирішують дати притулок Дюпрі але він перевертає їх життя з ніг на голову. Мало того, що друг сім'ї не дає Моллі і Карлу жодної хвилини розслабитися, так він ще й водить в дім своїх приятелів, влаштовує п'яні вечірки і намагається навчати молодих, як їм спілкуватися з батьками.

        Головні ролі в фільмі зіграли Кейт Хадсон («Як позбутися хлопця за 10 днів») і номінант на премію «Оскар» Метт Ділон («Зіткнення»), а роль Дюпрі дісталася знаменитому комедійному актору Оуену Уїлсону («Непрохані гості»). Крім того, батька Моллі містера Томпсона зіграв триразовий лауреат премії «Оскар» Майкл Дуглас. Чи зможуть Моллі і Карл вижити надокучливого друга без шкоди для власного здоров'я?

        Цікаві факти:

            - для входження в образ Ділон, Хадсон та Уїлсон кілька тижнів справді жили в одному будинку.

            - цей фільм стане черговою стрічкою, котра буде дубльована українською мовою. Перекладом та підбором голосів займалася студія Pteroduction Sound.