04.02 МуzБат. Раунд 27@арт-кафе "Фiлiн"

теґи: Morphine Suffering, Phobos et Deimos, Shifting reality, alternative melodic death metal, black metal, deathcore, industrial, industrial black metal, metalcore, Паніка, Синдром Паркiнс, арт-кафе "Філін", арт-панк, арт-рок, музбат, продюсерський центр "101"
Початок: 4.02.2009 19:00
Закінчення: 4.02.2009 22:00
Місце: арт-кафе "Філін"
Адреса: м.Київ, Куренiвський провулок, 19/5
Предмет події: музбат Кількість відвідувачів: 0

 

27-й раунд буде знову віддушиною для поцiновувачiв «важкої альтернативи» - найрізноманітніші види металу та панку поборються за путiвку до наступного раунду. Тим більше, що практично всі гурти, які вийдуть цього вечора на сцену - дебютанти «фiлiновської» сцени. Отже вечір обіцяє бути вкрай атмосферним і приємним.

Phobos et Deimos — цікава команда, що грає industrial black metal. Хлопців на тлі останніх гуртів подібної тематики виділяє їх прихильність до «скандинавської» школи метала, в той час, як багато хто до цих пір тяжіє до «російського року». Так що прийти і оцінити дебют хлопців «філінівскої» сцени варто. Тим паче, що доступного якісного демо в гурту поки немає.

Shifting Reality - за достатньо загадковую назвою «Змiнюючи реальнiсть» ховається реiнкарнований trash-metal гурт «No comments». 2007-го хлопцi повнiстю переглянули свою програму, i, змiнивши назву, пунктом стилiстичного нахилу в музицi обрали alternative melodic death metal. Тим не менше, гурт не старається зациклюватися на якихось конкретних стилях i грає те, що самi вважають за цiкаве, не забуваючи при цьому дивитися на один крок в майбутнє. Якiсного демо у хлопцiв поки немає, але команда вже близько двох рокiв працює над дебютним альбомом, i скоро обiцяє презентувати його загалу. А поки - запрошує прийти на концерт i насолоджуватися музикою там.

Morphine Suffering - класичний deathcore/metalcore. Хлопцi, хоч i молодi, але вже встигли взяти участь в великому тематичному фестивалi в Черкасах, а в кiнцi 2008-го випустили дебютний EP «Заплати и здохни», офiцiйна презентацiя якого вiдбудеться 7-го лютого. 4-го ж гурт дебютує на сценi «Фiлiна», так що поцiновувачам якiсного metalcore варто звернути на нього увагу.

Паника - арт-рок формацiя, з приємними i мелодiйними аранжуруваннями i достатньо незвичним i грубим вокалом, який, тим не менше, має сподобатися поцiновувачам гурту.

Синдром Паркiнсона - приємна альтернатива з чудовим жiночим вокалом. Хлопцi вже встигли непогано засвiтитися в «Барвах», отримавши схвальнi вiдгуки вiд тамошньої публiки, i чудово вiдiграли на «РокТусi» 10 сiчня. Тепер на черзi - «МуzБаt». Якiсного демо у гурту немає, але зарядити драйвом на концертi вони зможуть з лишком.

 
Я був там