Олексій Волков відкрив власну серію

теґи: Зелений пес, Олексій Волков

Лікарня на відлюддіТернопільський письменник Олексій Волков, лікар за професією, відкрив у київському видавництві «Зелений пес» власну детективну серію. Вона називається «Маестро інтелектуального детективу. Волков вважає написання книжок своїм хобі, яке додає адреналіну.

Дебютує серія гостросюжетним детективом «Переможець отримає все». Коли хтось загадковий спробує очорнити світ, у якому ти живеш, ти повстанеш, аби перемогти. Бо лиш сильні чоловіки вміють перемагати, бо лише переможці отримують все. Ми зателефонували Олексію на мобільний.
– Перетелефонуйте через 15 хвилин, я в перев’язочній, – відказав він. Волков працює хірургом в міській лікарні.

Переможець отримає все– Цей твір навіть мої видавці ще не знають до якого жанру віднести. – каже автор про «Переможець отримає все». – Або це мелодрама, або бойовик, або ще щось. Він буде цікавий і жінкам, бо книжка про фатальне кохання. Розв’язка нетрадиційна. Насичена гострими пригодами. Події закручені на дрібному автомобільному бізнесі і шоу-бізнесі,. Зачепив і проблеми нашої української музики.

Разом з «Переможцем» цій серії вийде і книжка «Лікарня на відлюдді».
Це іронічний роман про нашу медицину. – каже автор, – Там про державну медицину, і про те, як до нас відноситься держава. Роман із великою кількістю гумору. Ця книжка була написана як сценарій.

Волков – це автор, яким ми як видавці щиро захоплюємося, – кажуть директори видавництва «Зелений пес» Віталій та Дмитро Капранови, – Ми вважаємо його самородком, рівного якому в популярних жанрах немає.

Книжки коштуватимуть близко 20 гривень і вийдуть до Львівського форуму видавців у вересні.