Фоззі з «ТНМК» під час вигулу собаки написав збірку оповідань

теґи: ТНМК, Фоззі, збірка, оповідання

foto_05У кінці квітня свій перший літературний проект представить публіці вокаліст та автор пісень  групи «Танок на Майдані Конго» Олександр Сидоренко, якого більше знають як Фоззі.

Книга під назвою «Ели воду из-под крана» - збірка оповідань «генетично пов’язаних з Харковом та шаленими 90-ми».

Це не мемуари, до мемуарів ще далеко, це — белетристика. До збірки під назвою «Ели воду из-под крана» увійшло сім оповідань, робота над книжкою тривала рік. banner_mmf3
 
«Більша частина цих історій з’явилась взимку, під час вигулу собаки, - пояснює автор. - Чому саме взимку? А тому, що в інші пори року тепліше і можна читати в телефоні спортивні новини (що саме по собі цікавіше за все) із інтернету, а взимку руки мерзнуть. А зайняти себе чимось потрібно. Історії потрохи склеювались в сценарні плани в телефоні. Коли вісім скелетів таких історій склеїлись (восьме оповідання мене попросили не писати всі чотири людини, яким я розповів його ідею, я так і зробив), настав найважчий момент…Робити було нічого, за вікном кафе було море, до концерту ще залишався цілий день і довелося починати…»

Презентація книги відбудеться в рідному місті Фозза Харкові 22-23 квітня. В перший день в місцевому клубі «Пінтагон» (вул. Данилевського, 26) Фоззі зачитає слухачам уривки з книги і відіграє олд-скульний діджейський сет. Наступного дня автор спілкуватиметься з абітурієнтами Харківського Національного Університету ім. Каразіна. 

А на початку травня Фоззі запрезентує «Ели воду из-под крана» і київській публіці.