категорії: кіно новина

Україна побачить фільм про Майкла Джексона на день раніше світу

теґи: 3D, This Is It, Майкл Джексон

Майкл Джексон. This Is ItСтала відома точна дата прем'єри «This Is It», документального фільму про Майкла Джексона та його останній концерт, що не відбувся. Українські глядачі зможуть подивитися його, починаючи з 29 жовтня – на день раніше, ніж фільм вийде в американський та світовий прокат.

В основі фільму – сотні годин відеозаписів, зроблених у той час, коли Майкл Джексон готувався до виступу в Лондоні. Більшу частину матеріалів було знято в червні 2009-го року, на двох майданчиках: критому стадіоні STAPLES Center у Лос-Анджелесі та арені The Forum у приміському містечку Інглвуд (Каліфорнія). Саме там Майкл Джексон репетирував серію концертів, які мали відбутись у лондонському розважальному центрі O2 Arena.

Майкл Джексон. This Is ItФільм, частково зроблений у форматі 3D, розповість про співака, його кар'єру, представить свідчення та спогади його друзів, а головне – покаже, яким міг бути його концерт, що не відбувся.

П’ять сольних альбомів Майкла Джексона (Off  the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, History) дотепер міцно тримають верхні позиції у списку найпопулярніших записів. Майклу Джексону належить головний рекорд поп-сцени: Thriller – це альбом, який найбільше продавався за всю історію звукозаписуючої індустрії. За всю свою музичну кар'єру він продав близько 750 мільйонів дисків, виграв 13 нагород Grammy та випустив 13 синґлів, які посіли перші рядки музичних чартів.