категорії: музика новина

Анастейша завітає до Києва в рамках світового турне

теґи: Anastacia, Київ, Концерти

AnastaciaAnastacia  вперше і з єдиним сольним концертом в Україні – 13 вересня в київському Палаці Спорту. 

Anastacia – ім'я відоме всьому музичному світу і кожному любителеві справжньої якісної музики. Новий альбом Анастейши «Heavy Rotation» досяг «золотого» статусу в перший же тиждень продажів, тим самим, ставши третім альбомом за рік після «Death Magnetic» «Металліки» і «Dolls Domination» «The Pussycat Dolls», який отримав статус так швидко. Загальний тираж проданих альбомів в світі складає на сьогодні більше 30 млн копій.

Свою популярність вона здобула завдяки неординарному голосу і манері виконання музичних композицій.  Анастeйшу порівнюють з Тіною Тернер.

На шляху до слави співачку очікувало чимало перешкод. Так, у 2003 лікарі діагностують в Анастeйши рак молочної залози. Хвороба не обійшлася без операції. Слідом за довгим періодом відновлення співачка, набравшись нових творчих сил, випускає свій третій альбом під однойменною назвою Anastacia (2003). Це був свого роду переможний клич, який ознаменував перемогу людини над недугою.

Окрім музики, з 2005 року Анастeйша займається дизайном одягу. За її словами, вона завжди мріяла випустити свою колекцію одягу. Підсумком цієї творчої роботи було створення нового бренду «Anastacia by s.Oliver». Спільно з дизайнером С.Олівером вона втілила свою давню мрію в реальність. Основним напрямом колекції є універсальність, сексуальність і чуттєвість. В 2007 році Anastacia випускає свій парфум — Resurrection («Воскресіння»),  який також займає гідне місце серед світових брендів парфумних виробів.

У червні 2009 стартував світовий тур Анастейши на підтримку нового альбому Heavy Rotation. В рамках цього туру співачка відвідає Україну.