Останній день Антонич-фесту

теґи: Антонич-фест

Рудська Марися Сьогодні останній день Антонич-фесту. За останні два дні на сцені фестивалю встигло побувати 15 гуртів, на території фесту сьогодні можна буде знайти картинну галерею, парк дерев'яних скульптур, дитячу майстерню, показ мод, а також багато несподіванок. Ми отримуємо сотні позитивних відгуків, що засвідчує те, що Антонич-фест відбувся вже. І сьогодні дуже багато речей залежить від вас, відвідувачів фестивалю. Приходьте, збирайте друзів і долучайтеся, тільки таким чином ви зможете продовжити цей фестиваль, дати йому жити далі.

 

На фесті, як і раніше, функціонуватиме дитяча анімаційна майстерня, де досвідчені педагоги вчать дітей власноруч творити мультики, скульптурний пленер та ляльковий театр, де в імпровізованих філософських виставах-діалогах буде відшукуватись правда та відсіюватись брехня – за цим слідкуватиме сам Олексій Альошкін. Так само відбудеться показ мод від проекту «Мокша. Людяний одяг», прямо на місці можна буде придбати собі фірмову одежинку. О 15:00 відбудеться зустріч з Мар’яною Савкою, а також Яном Уловом Екгольмом та Ґурамом Петріашвілі – авторами цьогорічних новинок «Видавництва Старого Лева» «Людвігові Хитрому – ура, ура, ура!»і «Чудеса Маленького Міста» відповідно.

Сьогоднішня музична програма фестивалю – більш, ніж насичена: «Квітень Руїн», «Йорий Клоц», «Татхагата», «Веремій», «Вій», Катя Chilly, Shopping Hour, «Тельнюк: Сестри», а також «Мертвий Півень» та Віктор Морозов.

О 22:00 розпочнеться театральна частина фестивалю. Сьогодні до уваги відвідувачів сценічна композиція «І» від київського театру «Райдо», а також перформанс від Театру вогню.

Нагадуємо, благодійний внесок за вхід на Антонич-фест  – від 40 грн.