категорії: музика новина

У київських організаторів «Depeche Mode» попросили 400 кг льоду

теґи: Depeche Mode, Nitzer Ebb, Tour of the Universe

Depeche Mode

Британський гурт «Depeche Mode» 8 лютого має дати концерт у київському «Палаці спорту». До Києва в рамках світового турне «Tour of the Universe». На розігріві виступить британський гурт Nitzer Ebb.

«Ми сподіваємось, що гурт до Києва таки приїде, – каже Олег Ковалевский, директор концертного агенства «Аншлаг». – Наше місто після Москви, а Москву відмінити собі дорожче. Але якщо раптом, концерт у Києві відміниться, кошти за квитки повернуться. концерт застрахований».

Квитки на концерт продаються з 9 вересня. Щоправда, тих, які коштували 490 гривень вже немає. Найдешевші квитки на концерті, які наразі можна придбати коштують 690 гривень. Організатори концерту запевняють, що наразі продано вже половину квитків.

До Києва «Depeche Mode» привезуть близько 80 фур з технічним обладнанням. Під час виступу гурт виконає 21-23 композиції із нового альбому, а також свої старі хіти.

Щодо гонорару, то організатори сказали, що він становить 20 мільйонів доларів.

Колектив, який складається з 75 осіб, харчуватись буде самостійно.

«Вони везуть свою кухню, від нас потрібні лише люди, які доопоможуть наркивати на стіл, – продовжує Олег ковалевський. – А ще менеджмент гурту попросив 400 кг льоду. Що вони з ним робитимуть: кидатимуть в зал, їстимуть, чи прийматимуть омолоджуючі ванни – невідомо».

Весь концерт буде записуватись. і одразу по його закінченню можна буде придбати диск із аудіозаписом живого виступу «Depeche Mode».

До речі, квитки можна виграти, у одному із нічних столичних клубів будуть проведені 13 вечірок, на кожній із яких можна буде виграти два квитки.