категорії: кіно музика новина

Саундтрек до «Аліси в країні чудес» вийде на трьох дисках

теґи: ALICE IN WONDERLAND, Almost Alice, Аліса в країні чудес, Денні Елфман, Тім Бартон, саундтрек

Аліса в країні Чудес / Alice In WonderlandКомпанія Buena Vista Records готова представити відразу два альбоми, які поєднують у собі чарівність книги Люіса Керрола «Аліса в країні чудес» і шалену фантазію Тіма Бартона. «Almost Alice» – унікальна збірка з 16 композицій, включно з піснею «Alice», яку написала та виконала Авріл Лавін. У свою чергу, автором офіційного саундтреку до фільму став відомий композитор Денні Елфман. Також буде представлена ексклюзивна версія збірника «Almost Alice», головна особливість якого – два бонус-треки. Всі три релізи надійдуть до продажу 2 березня 2010 року.

Аліса в країні Чудес / Alice In WonderlandЯк було вже сказано, автором саундтреку до фільму «Аліса в країні чудес» став Денні Елфман – один з найуспішніших сучасних голлівудських композиторів. За свою кар’єру Денні написав музику до більш, ніж п’ятдесяти фільмів. Оригінальні мелодії Денні Елфмана можна почути у фільмах «Чарлі та шоколадна фабрика», «Спайдермен», «Люди в чорному», «Бетмен» та ін.

Над альбомом «Almost Alice» попрацювали гурти Franz Ferdinand, The All-American Rejects, Tokio Hotel, Авріл Лавін, а також музиканти з колективів Blink 182 і Fall Out Boy. Однією з найцікавіших композицій збірки «Almost Alice» стане кавер-версія пісні «Very Good Advice» з класичного діснеївського мультика «Аліса в країні чудес». Автором цього каверу став лідер гурту The Cure Роберт Сміт.

Нагадаємо, що прем’єра кінострічки «Аліса в країні чудес» відбудеться 11 березня 2010 року. Режисером 3D-версії «Аліси в країні чудес» став Тім Бартон. Головні ролі у фільмі виконали Джонні Депп, Міа Васковська, Енн Хетевей.