категорії: кіно музика новина

Джонні Депп озвучив фільм про «The Doors»

теґи: The Doors, «When You're Strange», Джонні Депп

doors_1Відомий актор Джонні Депп взяв участь в роботі над першим повнометражним документальним фільмом про групу «The Doors». 

Закадровий голос Деппа розказує історію гурту, шанувальником якого важає себе і сам актор. Окрім коментарів до фільму Тома Дічілло «Коли ти чужий» («WhenYou'reStrange» – заголовком фільму є назва однієї з пісень «The Doors»), Депп також задіяний у створенні саундтреку до нього. Актор читає поему ДDeppжима Моріссона, опубліковану в двох томах перед смертю музиканта в 1971 році. 

Коментуючи свою роль оповідача, Джонні Депп в прес-релізі сказав: «Переглядаючи гіпнотичні, до цього часу не опубліковані фотографії Джима [Моррісона], Джона [Денсмора], Рея [Манзарека] і Роббі [Крігера], я ніби набув цього досвіду їхніми очима. Якась з рок-н-рольних документалок чи будь-яких інших видів документалок з цього матеріалу не є кращою, аніж ця. Я гордий з того, що мав нагоду бути причетним до цього.» 

В фільмі використані рідкісні документальні кадри з архівів «The Doors». Прем’єра стрічки відбулась на Берлінському кінофестивалі в лютому. Поява саундтреку до «WhenYou'reStrange» запланована на 30 березня.