категорії: новина

«Ключові моменти» на 19 Форумi видавців

теґи: Буш-молодший, Форум видаців, презентація

Уже сьогодні відбудеться презентація перекладу книги Джорджа В. Буша «Ключові моменти» про історію президенства та особистих спогадів 43-ого президента Сполучених Штатів Америки. Книга в українському перекладі стане доступною завдяки  перекладу видавничого дому «Брайт Стар Паблішинг».  За словами видавців «у США книга уже в перший тиждень з моменту свого виходу стала бестселером», на що й очікується з її україномовним варіантом.

Ключові слова, ключові рішення, ключові навички, ключові знаки, ключові категорії, ключові території... Книга відкриє біографічні таємниці життя американського посадовця від спогадів дитинства до прийняття вагомих законодавчих рішень, що мали вплив на життя людей у цілому світі. «Доктрина Буша», так звучатимуть в недалекому майбутті рішення, ухвалені за його письмовим столом. «Найкраща можливість для миру в нашому світі – це поширення свободи в усьому світі», – пише екс-президент про важливість свободу. Разом зі своїм читачем Буш усвідомлює не лише війну з тероризмом та Помаранчеву революцію, але й значущість кохання, яке вдалось пронести крізь усе життя.

Разом з гордістю про свого батька Джорджа Г.В. Буша, який був для нього прикладом для наслідування, Джордж Буш-молодший мовитиме про свій шлях до християнства. «Місяцями я молився, щоби Бог показав мені, як я можу краще відображати Його волю. Святе Письмо, яке я читав, роз’яснило мені природу спокуси, а також те, як любов до земних задоволень може замінити любов до Бога».

 «Книги, які ми читаємо, формують не тільки наше світорозуміння, а й впливають на наше майбутнє, на вибір цілей і на шляхи можливого їх досягнення. Я б хотіла, аби кожен українець прочитав цю книгу і зробив свої висновки», – такі сподівання проголошує невтомна трудівниця і перекладачка книги Надія Гербіш.

Можемо задатися питанням, чи є  життєвий вибір Буша гордістю за продовження батькової справи, а чи відповідальністю перед довіреним йому народом, а можливо й власним покликанням? Та відповідь Ви зможете отримати лише особисто опісля власного переосмислення перечитаних сторінок книги.

 

Довідка. Презентація відбудеться 14 вересня в Палаці мистецтв, стенд №223 (Львів, вул. Коперника, 17) з 14:00 до 14:45. Не проґавте цієї можливості!