категорії: музика новина

МУРАКАМІ готують новий альбом «Моя» і кліп «про весенний бред»

теґи: «Бред», «Моя», Діляра Вагапова, МУРАКАМІ

ГурМУРАКАМИ 2т МУРАКАМІ з Казані, учасники «Нової Хвилі», автори саундтреку до фільму Сергія Безрукова «Найреальніша казка», готують новий альбом. Вже знято кліп на чільну пісню «Бред», монтаж якого буде закінчено у квітні режисерами Денисом Гусєвим і Денисом Матвєєвим.

«Моя» – так буде називатися четвертий альбом МУРАКАМІ, про назву якого довго точилися суперечки, як і про те, які пісні повинні у ньому звучати. Досі залишається під питанням, як «маринувати» одну з пісень. Але вже зовсім скоро ці чарівні 11 треків-щасливчиків з'являться у саунд-продюсера Саші Бурого з київської студії «211» і альбом буде готовий.

Його реліз стане можливим завдяки акції на порталі краудфандінга start.planeta.ru , де вже зібрано половину необхідної суми, що означає, що проект вже відбувся. Відкрита система попередніх замовлень майбутнього альбому на сайті гурту. Акціонери «Планети.ру» отримають альбом і все що належить їм по акціях в першу чергу.

«Наша любов тепер живе на планеті Муракамі, у якої є свій «БредМУРАКАМИ 3», де «Андеграундная тётя» посміхається з чашкою каркаде, в якій є «Догвиль» і «Телевизор»,«Секрет» і є свій «Маринад» кохання. І ми раді, що нарешті скоро усім цим поділимося. І як чудово розуміти, що вже написані нові пісні, для нового альбому! Дякую всім, хто з нами!»

Діляра Вагапова, вокалістка МУРАКАМІ

За минулий рік у гурті з'явився новий клавішник Антон Кудряшов і нове звучання, у солістки Діляри Вагапової народилася дочка, а у Києві був записаний альбом, на багато пісень з якого вже зняті кліпи. Нещодавно створена пісня для дуету з відомим рок-колективом, що прозвучить трохи пізніше.

МУРАКАМІ – російський рок-гурт з Казані з жіночим вокалом, учасники «Нової Хвилі-2010», автори саундтреку до фільму Сергія Безрукова «Найреальніша казка». Виступали на Головній сцені одного з найбільших фестивалів СНД «Нашествие» в компанії гуртів «Алиса», «Ночные снайперы» і «Чайф», на церемонії нагородження «Чартової Дюжини» від «Нашого радіо» в Олімпійському, на розігріві легендарних «Roxette».

МУРАКАМИ_1Вокалістка Діляра Вагапова – фіналістка телевізійного проекту «Народний Артист-2» на «РТР» (7-е місце), ведуча програми «Роковая встреча» на радіо «Миллениум». Перший сольний концерт гурту відвідало понад 700 осіб – небачений випадок в історії казанської рок-музики. Виконували «Мой рок-н-ролл» разом з «БІ-2». «Кращий рок-гурт» фестивалю «Рок-інтелект», лідери проекту «Народний продюсер» на радіо «Маяк». У квітні 2013 вийде червертий альбом гурту – «Моя».