категорії: блоґ-запис

Тепер усі дороги ведуть тільки до Ржищева!

теґи: ТК2011, Трипільське Коло - 2011 Повітря, прес-конференція, Трипільське коло

Тепер усі дороги ведуть тільки до Ржищева!

Відбулась остання передфестивальна презентація «Трипілського кола 2011. Повітря».

 

Новини Новини

24 червня на оглядовому майданчику Парку Слави відбулось багато відкриттів. Несподівано для усіх запальний енергетичний настрій забезпечив  гурт GoDoPaTa.

Секрети виготовлення повітряних зміїв зі звичайних пластикових пекетів розкрив Олександр Петренко, координатор гуртку ЦНТТМ «Сфера» і цим продовжив наш перелік способів повторного використання пластику.

Народний майстер, реконструктор трипільської кераміки Людмила Смолякова, , розповіла про тисячолітні скарби Трипільської культури.

А учасниця україно-сербського проекту Shopping Hour Тетяна Ша загадала, щоб на фестивалі сонце сяяло, вітер віяв а музика – грала.

До цього Андрій Зелінчекно, представник Еnergz Camp додав, що сонце не лише світитиме – воно і енергію для прес-центру вироблятиме, а у майбутньому, можливо, й фестиваль відбудеться повністю на енергії сонця.

Данило Данилейко, директор мистецької агенції «Етнотолока», розповів як цьогоріч буде продовжуватись будівництво трипільської хати, а також пообіцяв показати на Фестивалі з чого колись робили вікна, як не було скла.

Також прес-конференцію відвідали наші партнери –

квас «Ярило» та чай «Бесіда» Вони підтримали еко-культурний рух Трипільського Кола і побажали нам щасливої дороги до прекрасних пагорбів м. Ржищів де і відбудеться улюблений фестиваль. 

http://sumno.com/media/sub/tkfest/images/partner_yarylo.png  http://sumno.com/media/sub/tkfest/images/partner_besida.png