категорії: музика стаття

Аліна Гросу: від бджілки до BDSM

Дитяча порнографія в ефірі українського телебачення

теґи: гламур, комісія з питань моралі, попса, порнографія, презентація кліпу

Аліна ГросуВ часі, поки данила яневські мастурбують на книжки Олеся Ульяненка, малолітня звізда Аліна Гросу скористалась зайнятістю цензорів і витворила таке, що навіть у досвідченного порноексперта Анатолія Ульянова (маємо такий собі лєнінський каламбур) волосся стало дибки.

Все почалося з кліпу, який Аліна Гросу їздила знімати до Індії і його презентації у відповідно стилізованому гламурному київському ресторані. Після перегляду кліпу - трьох з гаком хвилин вихляння оголеними стегнами - залишається одне питання: чому Індія? Навіщо їхати так далеко, щоб відзняти оголені стегна? Може, екзотичніше було б полетіти на Марс - адже бабло папи-діпутата вкупі з продюсерським, очевидно, цілком дозволяє це здійснити?

Втім, оголені стегна в буквальному смислі виявились «дєтскім лєпєтом», адже невдовзі з'явилась сама Гросу - в тісному костюмі з чорної шкіри, який наглядно продемонстрував глядачам дещо розкабанілу хвігуру співачки і новоявлені цицьки 13-ти (!) річної звізди (14 Аліні виповниться влітку). З'явилась Аліна не сама, а в супроводі «балету» - групи вгодованих молодиків та дівчат, вбраних в атрибутику представників психосексуальної субкультури BDSM. Протягом виконання співачкою музичного матеріалу балет імітував сексуальні ігри не без участі неповнолітньої виконавиці.

Для довідки: абревіатура BDSM поєднує в собі відразу декілька фетишистських термінів: bondage (зв'язування), discipline (покора), domination (домінування), submission (підкорення), sadism (садизм) і masochism (мазохізм).

Аліна ГросуКількома днями пізніше Гросу презентувала свій «індійський» кліп на всеукраїнському (!) каналі М1, після чого - увага! - той було запущено в ротацію. У відповідь на запитання, хто придумав їй такий образ і що думає з цього приводу її мати, півіца заявила наступне:

- Мами больше нєт. Тіперь всьо рішаєм я і мой прадюсір.

Отож, віднині ця мерзота, яку транслювали в рейтинговий час по всеукраїнському телеканалу і яку могли бачити діти по всій Україні, ця вакханалія нещирості і дешевих понтів (позаяк, насправді, БДСМ цікавить Аліну Гросу не більше ніж навчання в ліцеї «Лідер», тобто не цікавить взагалі) поширюватиметься між дітьми - її ровесниками - які будуть дивитися телевізор і думати, що нормальніше: вчити уроки чи осідлати чоловіка в наморднику і чому ця дівчинка не сидить, як вони, за партою в своєму шостому класі, а, озброївшись нагайкою, гоцає по сцені в шкіряному костюмі...

Що тут іще сказати? На язик просяться самі епітети. Комісії з захисту суспільної моралі час припинити займатися онанізмом і взятися до виконання прямих обов'язків: зняти з цієї дитини шкіряний костюмчик і гарненько ляснути по сідничках (ось тільки, написавши це, подумав, що сам собі не вірю, адже закони і правила в нашій країні писані невидимими чорнилами, що контрастують лише тоді, коли це комусь вигідно). Комісія ж, натомість, повторює алгоритм міліції: з'являється, коли не кличуть і арештовує того, хто не винен.

Власне, замість букв надалі говоритимуть фото. Останні - люб'язно позичені з фоторепортажу дружнього інтернет-ресурсу.

Аліна Гросу. Фото Дмитра АмідоваАліна Гросу. Фото Дмитра АмідоваАліна Гросу. Фото Дмитра Амідова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аліна Гросу. Фото Дмитра АмідоваАліна Гросу. Фото Дмитра Амідова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аліна Гросу. Фото Дмитра АмідоваАліна Гросу. Фото Дмитра Амідова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аліна Гросу. Фото Дмитра АмідоваАліна Гросу. Фото Дмитра Амідова