категорії: музика

Антін Мухарський та гурт Коni-Айлеnd представляють новий проект!

Антін МухарськийДва місяці тому ніхто і подумати не міг, що відомий актор, телеведучий і шоумен Антон Мухарський стане відомим на всю країну першим українським кантрі-співцем. Тепер його називають Антін, а його музику – справжнім аграрним кантрі, рок-н-ролом і навіть блюзом (25-го відбудеться автограф-сесія>>>).

«Злокохучий мен» – це не спонтанне рішення, а результат багаторічних пошуків себе плюс життєво важливий досвід, який допоміг здійснити все задумане. «Я провів величезну внутрішню роботу, намагаючись визначити – хто я? Адже сенс життя – це зрозуміти своє призначення: хто ти? звідки йдеш? куди прийдеш? З радістю визнаю, що зараз, всі вектори моїх життєвих напрямів грамотно об'єдналися. Без минулого досвіду, це було б неможливо» – розповідає Антін Мухарський.

Неприродна поведінка людей в міських умовах вражає і лякає. Більшість того, що ми бачимо на екранах – це міський антигламур. Не вистачає простого відчуття свободи. Проект Антіна Мухарського кардинально відрізняється від всього музичного продукту, що існує на українському ринку, і, безумовно, змінює ситуацію, що склалася. Головна відмінна риса – проект ніким не надуманий, не придуманий або продуманий. Це величезне самовираження творчої людини. Очевидним є те, що для українського слухача – це абсолютно новий і унікальний музичний проект, аналогів якому не існує. Він вмістив у собі збірний образ всієї країни. Неповторний український колорит і вірші Антіна, які виношувалися близько 10 років, в союзі з кантрі музикою явили на світ 10 композицій, які і увійшли до дебютного альбому «Злокохучий мен». Кожна композиція – це міні-історія, фрагмент насиченого творчого життя. І в цих піснях переважає мажор. Після прослуховування не запам'ятати текст або мелодію практично неможливо. Як би Ви не прагнули умістити цей проект в якісь рамки – не вийде. Однозначно, це не рафіноване американське кантрі, це гримуча суміш національного виробництва.