категорії: музика

Другий альбом Бумбоксу, що отримав назву «Family Бiзнес» вийде на лейблі "Moon Records"

Андрій ХливнюкБумбокс закінчив роботу над другим альбомом, який отримав названу «Family Бiзнес». В нову платівку, записану на студії Fuck!Submarine звукорежисером Олегом Артимом увійшло 11 пісень. На дві з них Віктор Придувалов, що вже знімав відео для хлопців на пісні «Супер-Пупер» та «E-Mail», та продакшн-студія FX Films знімають кліпи. Екранізовані будуть «Ким ми були» та «Квiти в волоссi» (останню вже зараз можна почути на радіо). Наші журналісти вже брали інтерв'ю у фронтмена гурту – Андрія Хливнюка. Читати інтерв'ю >>>

«Family Бiзнес» – альбом, на якому Бумбокс, залишившись все тим самим тріо в складі: Валентин «Валік» Матіюк – ді-джей, Андрій «Муха» Самойло – гітара, Андрій Хливнюк – вокал, звучать як ніколи емоційно та барвисто. В деяких треках нового кружальця грають спеціально запрошені музики та звучать такі інструменти, як слайд-гітара, банджо, фортепіано та бас, органічно доповнивши легко впізнаваємий Бумбокс-саунд. Тексти Хливнюка як завше іронічні, семплы та скретчі Валіка відкривають нову еру в українському ді-джействі, гітара Мухи достойна різноманітних подяк. Впевнитись в цьому можна буде в кінці червня, саме в цьому місяці компанія Moon Recоrds планує випустити альбом «Family Бiзнес».

Для Бумбоксу та Moon Records – це не перший досвід спільної роботи, досить згадати мікстейп ді-джея Валіка "1st Ukranian Mixtape", що вийшов у жовтні 2005 року.

Трек-лист альбому «Family Бiзнес»:
1. Ким ми були
2. Королева
3. Hip-Hop
4. Обои
5. Зцапала-злапала
6. Квiти в волоссi
7. Вiддаю
8. Хоттабыч
9. Гiтара
10. Немає причин
11. Happy End