категорії: музика

Familly Бізнес: Розвиток малого та середнього шоу-бізнесу

БумбоксПройшло не так багато часу з виходу нового альбому гурту Бумбокс, але хлопці не стали зупинятися на досягнутому й присвячувати весь час виступам з новою програмою чи банальному відпочинку від справ. Вслід за випуском „Familly Бізнес”, на високій хвилі продажу цього альбому (2-ге місце за липень, за даними мережі „Євростар”), вирішили підвищити та закріпити свої позиції перевиданням альбому „Меломанія”.



Та й перевидання не просте. В старий-новий диск ввійдуть 2 треки, що ще не були представлені аудиторії, 2 офіційних відеокліпи гурту та на додачу один неофіційний, який мав розповсюджуватися лише в глобальній мережі інтернет. Йдеться про „Бобік”, який гурт презентував на одному з своїх київських концертів минулого року.

На тій же хвилі, гурт вже почав працювати над наступною платівкою, відриваючись від великої справи лише задля невеличких, як от запис саундреку для програми „Алло, гараж”, що віднедавна виходить на „Новому каналі”.

Не забувають бумбоксівці й пожинати плоди старої діяльності. Ще взимку гурт завершив роботу над п’ятьма інструментальними фрагментами для російської молодіжної комедії „Хоттабич”. Нещодавно фільм вже був презентований в Росії, і варто очікувати на прем’єру на Батьківщині.

І на цьому співробітництво з кіно і телебаченням, разом з енергією у музик не закінчується. Вже у вересні на екрани вийде відеокліп на пісню „Квіти в волоссі”, режисером якого є Віктор Придувалов, з яким хлопці зняли вже не одну роботу.

В молодому он-лайн посібнику „Як треба працювати”, авторами якого виступає формація Бумбокс Familly, завершуємо ще одну главу. Але точно не останню. Чекаємо на продовження, і насолоджуємося тим що маємо.