категорії: музика

VovaZiL'vova: «Вино. Кобіти. Патіфон. Київ. Гроші. Мікрофон.»

ВОВА ЗІ ЛЬВОВА Львів дав країні багато талановитих людей. Рідне місто знає їх і памятає. Але ж не у всіх це, як кажуть, на лобі написано. А у хлопчини про якого йде мова - майже так. Мова йде про VovaZiL'vova. Репера, який стрімко піднявся по сходинкам популярності і закріпився там. Ще одне підтвердження його позиції - альбом «Вино. Кобіти. Патіфон.», від лейблу М1Records, який вийшов накладом в 20 тис. дисків, і 11 тис. аудіокасет. Про успіх і шлях до нього далі.


Львів. 1983 рік. Народився хлопець. Назвали його Вовою. Час йшов. Дитина дорослішала. Планувала, мріяла. Чим далі – тим більше. Йшла до своєї мети. Чим далі – тим цілеспрямованіше.

Київ. Рік 2006. Довгостроковий проект батьків хлопця, пацанчик Вова, починає давати плоди. Ні, не дітей. Плоди приносять його мрії. Тепер він VovaZiL’vova. Тепер він має власну програма на провідному музичному каналі, кліпи, виступи на провідних майданчиках країни. Що ще потрібно для того, щоб затвердити свою присутність на шоу-бізовій арені? Альбом.

Пісні є, на декілька з пісень вже й кліпи по ТВ ротують. Але не видані. Країна тремтить в очікування. Інтернет кишить запитами про треки новоспеченої зірки. Будь яка інформація про хлопця, будь який його старий трек сприймається на „ура”. Будь який більш менш якісний запис його треків з ТВ миттєво проноситься всією мережею і всі слухають.

Інтернет на той час стає базою. Всі музичні сайти пишуть. На форумах (дез)інформація щодо виходу альбому. Всі вірять, чекають. Офіційної інформації немає.

Львів. Рік 2006. Місто готується до святкування 750-річчя. З цього приводу, пацанчик розкриває карти. Альбом буде приурочений до дня народження рідного міста. Тепер ще більше народу очікує цього свята.

Знову Київ. Студія м1. 20:00.
Збувається мрія юнака. Він видає свій сольний альбом. Презентація проходить в прямому ефірі все того ж провідного каналу який і дав путівку в життя. Пацанчик в студії. Туди виводять дзвінок. Його мати. Вітає його з тим що його творчі мрії збулися. Миттєвість за яку варто згадати минуле. В такі моменти переймаєшся. А ось він – альбом.

«Вино. Кобіти. Патіфон». 16 аутенчичних треків, для свідомих і мислячих особистостей (за прес-релізом). Довіряй, та перевіряй, як кажуть.

Трек-лист альбому:
1. Старий-Добрий Магнітофон
2. Вова зі Львова
3. Спіши жити
4. Все буде файно
5. Гарячі Танці
6. Компот
7. За що я люблю Літо
8. Мені для щастя
9. Хороші дівчата
10. Для тебе
11. Духовне більше
12. Пісня про траву
13. Дитячі Мрії
14. Сон
15. (Мій район) Сихів
16. Я спокійний


Олег Тетерятник