категорії: музика стаття

Ірино, співай українською!

теґи: Ірина Білик, Про кохання, тур

12624385До 29 квітня триватиме всеукраїнський тур Ірини Білик під назвою «Моє кохання». Цієї події прихильники «української Мадонни» чекали два роки. Загалом за березень-квітень вона дасть двогодинні концерти у двадцяти одному місті України. ЖК вже вдалося побувати на «сольнику» поп-діви вітчизняного шоу-бізу, відзначити живу гру музикантів, п’ять її розкішних суконь, створених дизайнеркою Оленою Бернацькою, послухати більше десятка ліричних композицій, які вона писала впродовж років, однак ніколи не записувала й не демонструвала публіці, та популярні хіти. А ще почути доволі відверті зізнання, що ними співачка чи не вперше поділилася зі своїми прихильниками. Певно, величезна кількість букетів та шквали аплодисментів зробили свою справу, тож зазвичай таємнича й неговірка Білик велася з глядачами навдивовижу щиро та відверто.

 СІМ ОДКРОВЕНЬ  народної артистки України ІРИНИ БІЛИК

 -МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ СПОГАД: багато років тому я прийшла на телебачення і сказала, що являюся найталановитішим композитором в країні. Повірте, послухавши мої пісні, ніхто не стримався... Саме тому я стою на цій сцені.

-ГОЛОВНЕ ДЛЯ АРТИСТА – НЕ ГОЛОС. Колись  мене не хотіли приймати в училище Глієра. Тоді викладач Ліна Прохорова багатьом людям у цій країні сказала: «Головне ж не голос! Подивіться, яка вона показна, як любить життя і людей…» Думаю, цей урок залишиться у моїй пам’яті на все життя, бо для артиста головне – не голос. 

-Три роки я готувала альбом, який називається «Без гриму», і всі запитували, а чи насправді я презентуватиму його без туші й помади. Я ж відповіла, що головне, аби НА СЕРЦІ ГРИМУ НЕ БУЛО.

-НАЙЦІННІШЕ ДЛЯ АРТИСТА – квіти. Мені дарують великі букети, середні, а є й манюні, з однієї гвоздички. І саме такі я обожнюю, ціную більше за інші. Бо знаю, що сім’я прийшла і дуже постаралася зробити мені приємно…

 -НАДІЮСЯ, що стану хрещеною мамою дітей Віталія Козловського та Андрія Кравчука. Нехай уже скоріше стають татусями.

-СОБІ БАЖАЮ …взаємного кохання. 

-У 80 ЛІТ хочу так само співати на сцені й щоб у залі голосно аплодували. 

...Під час концерту співачка виконала один зі своїх україномовних хітів «Годі вже». СіДу видалося,  що саме цю композицію найгучніше вітали глядачі у залі. Відтак аж хотілося скрикнути: «Ірино, співай українською, бо так прекрасно тоді звучиш!»    

  Графік туру Ірини Білик у квітні: 1 квітня – Харків, 2 квітня – Суми, 26 квітня – Львів, 27 квітня – Чернівці, 28 квітня – Хмельницький, 29 квітня – Вінниця.

Вартість квитків від 80 до 1500 гривень.