категорії: музика

Ot Vinta презентують альбом «Попереду!»

От ВінтаГурт Ot Vinta завершив роботу над новим альбомом «Попереду!». Презентація платівки відбудеться 14 грудня в київському клубі «Бочка», де всі охочі зможуть почути наживо пісні з нової платівки та отримати свіженьки екземпляри диску. Також під час концерту буде презентовано кліп на заголовну річ альбому – патріотичну маршову пісню «Попереду жахи-шляхи».

Платівка «Попереду!» стане третьою в дискографії Ot Vinta. До альбому увійшли як власні пісні украбілів, так і переспіви українських народних та інших відомих пісень, виконані з незмінним «отвінтистським» драйвом та дотепами. Продовжують патріотичну тему в альбомі треки «Зоряний вітер» та «Гей, скорбе», написані свого часу «гвинтами» для Пласту (Національна скаутська організація України). Народна спадщина також представлена на платівці піснями «Їхав Козак», «Шабелина», «Мав я раз дівчиноньку», «Та орав мужик», які вже стали концертними хітами, та акапельною версією «Ой чий то кінь стоїть».

Решту трек-листа «Попереду!» складають переспіви відомих пісень «Два кольори» (дует з луцьким гуртом «ФлайzZzа»), «Тиша навкруги», «Міцні засмальцьовані руки» (україномовна версія пісні «Блюз пухлых рук» московської команди «Містер Твістер») та інші. В якості бонусів до платівки увійшли треки «Ти казала у неділю будем слухать рокабілі» та «Піке над Карпатами». Саме цими піснями Ot Vinta заявили про себе на знаковій збірці «1-й Украинский рокабильный фронт», що вийшла в 1998 році.

Початок концерту о 21:00. Скачати флаєр та дізнатися інші подробиці про концерт можна на офіційному сайті гурту.

Трек-лист альбому «Попереду!»:

1. Попереду жахи-шляхи
2. Їхав козак
3. Шабелина
4. Ніч яка місячна... (сл. М. Старицький)
5. Міцні засмальцьовані руки
6. Тиша навкруги (сл. О. Богачук)
7. Мав я раз дівчиноньку...
8. Попурі
9. З бодуна ми почули наказ
10. Та орав мужик
11. Гей, скобе!
12. Два кольори (feat ФлайzZzа)
13. Ой, чий то кінь стоїть
14. Зоряний вітер
+ Бонуси:
15. Піке над Карпатами
16. Ти казала у неділю будем рокабілі