категорії: література

«SACRATUM» №3 – новий номер журналу українських ґотів

Сакратум«Сакратум» продовжує вдосконалюватись і не стоїть на досягнутому – розширюється коло розглянутих питань, покращується інформативність, оптимізується дизайн. До того ж, як і раніше, «Сакратум» – це єдине україномовне видання про ґотичну та дотичні до неї незалежні/альтернативні субкультури. Видаеться форматом А4 з повнокольоровою обкладинкою та якісним чорно-білим друком всередині. До речі, «Сакратум» став ще більшим і нині є 68 сторінок за стабільною ціною 18 національних одиниць, але, візьміть до уваги те, що кількість обмежена – усього 999 примірників!

  
А ось короткий зміст третього номеру:

- Ексклюзивні інтерв'ю та історії відомих українських та зарубіжних гуртів: «ВІЙ» (Україна), «L’AME IMMORTELLE» (Австрія), «LAKE OF TEARS» (Швеція), «ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ» (Україна), «INVERSUS» (Україна), «FORGIVE-ME-NOT» (Росія), «MOONLIGHT» (Польща), «FAITH & THE MUSE» (США), «UNDERCOVER SLUT» (Франція), «CEMETERY OF SCREAM» (Польща)...

- діти цифрової алхімії – інтерв'ю з відомим художником дарк-ґотик арту Джейсоном Бімом, робота котрого прикрашає обкладинку третього «Сакратуму».

- Стаття про готиний рок повідає вам з чого все починалось...

- Стаття про гелоуін, про те, яке його походження і філософський зміст...

- Статті про легендарних письменників Едгара По та батька мазохізму Леопольда Захер-Мазоха

- Стаття про аніме, що буде цікава як “новачкам”, так і любителям даного жанру...

- Розповідь про західноукраїнське місто Корець з місця дії

- Стаття ґотична мода – багатосерійна розповідь про вияви моди і стилю ґотів, що в першій частині розповість вам коротко про найцікавіше

- Інтерв'ю з росіською креатив-командою «KONDORS», що повідає вам таємниці ґотик-арт-стрип-шоу...

- цитатник на тему роздумів про життя та смерть

- Замітки про готичну ідеологію відкриють завісу стереотипів про ґотику

- Роздуми на тему – друзі, а чи вони є?

А також економний додаток, що містить сунд-чек та купу рецензій...

І це не всі теми номеру...

До третього номеру журналу безкоштовно додаються:

- два постери А3 («L’ame Immortelle», «The 69 Eyes»)

- мультимедійний ДИСК (аудіо та відео матеріал, що люб’язно надано для «Сакратуму» такими виконавцями: «ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ», «ВІЙ», «ОРКЕСТР ЯНКИ КОЗИР», «ЗАМКОВА ТІНЬ», «GRAY ANGELS», «CEMETERY OF SCREAM», «DEATHCAMP PROJECT», «ABIGALS MERCY», «APPARITION», «CAPITOLLIUM», «FORGIVE-ME-NOT»).