категорії: література

СУМНО святкує свій перший день народження

День народження СУМНОРік тому, 14 жовтня 2005 року, на Покрову було засноване інтернет-видання «СУМНО». На честь дня народження, 19 жовтня у кнайп-клубі «Купідон», що на вулиці Пушкінській, 1-3/5, відбудеться грандіозн(а)ий вечір(ка). Отже, у наступний четвер, прийшовши на день народження (ясна річ, з подарунком), ви зможете почути таких митців, як: епатажна Ірена Карпа, загадковий Отець Боніфацій, містична Марина Соколян, не менш загадковий, АНТИСУПЕРСТАР, неперевершені П'єро та Арлекін, жіночий секс-символ Світлана Поваляєва, чоловічий секс-символ Місько Барбара, завше веселий Сашко Лірник, а також мега-гурт «Тінь Сонця».


 
Варто помітити що усі вищезазначені учасники дали добро на використання їхнього вільного часу абсолютно без гонорарів, що ще раз підтверджує статус некомерційності. Сподіватимемось, це стане непоганою традицією – зорганізовувати подібні перфоменси щороку, залучаючи до цього все більше й більше персоналій.

До речі, за цей невеликий проміжок часу сайт поступово перетворювався на портал, а після того вже на видання. Ні для кого не секрет, що видання абсолютно некомерційне і максимально безформатне (тобто, ми поза межами будь яких форматів, оскільки неформат – це також певною мірою стандарт). «СУМНО» зберегло за собою абсолютну аполітичність, чим довело свою стійкість перед провокаціями різного типу.

Вхід з подарунком - безкоштовний!

Переглянути афішу >>>