категорії: література

"СУМНО" та "Кальварія" доїхали з книжками до Нової Каховки.

Стенд СУМНО в Новій Каховці"СУМНО" продовжує захоплення і примусову українізацію бібліотек, тепер ми дібралися і до Нової Каховки, що в Херсонській області. Це чудове південне місто, але русифікація мешканців чи не більша, ніж на сході, тож наша акція потрапила прямо "в яблучко". Нагадаємо, що метою акції є поширення української книги в бібліотеки. (Концепція акції >>>)

Координатором цієї акції є Олена Жайворонок, яка власне мешкає в Новій Каховці, відчуває голодування на літературу українською, тож і вирішила стати волонтером української книги. Підтримало знову ж таки видавництво "Кальварія", що забезпечило бібліотеку книжками.

 

Стенд у Новій КаховціПершою бібліотекою міста Нова Каховка Херсонської області, якій випала нагода стати учасником акції СУМНО та видавництва "Кальварія", стала центральна бібліотека, знайти яку можна за адресою: вулиця Піонерська, будинок 26.

Ця бібліотека знаходиться фактично на перехресті літературних шляхів усіх учнів, студентів та решти підлітків та дорослих людей міста, тому вона якнайкраще поєднала у собі прагнення до того, щоб збагатити націю українською книгою та можливість зробити внесок у цю справу.

Розташувавшись на видному місці книги приваблюють читачів яскравими обкладинками та банером. Тому пройти повз них не здатна свідома людина, що прагне до українізації та популяризації всього українського. Саме такі громадяни і стануть у подальшому опорою та кістяком, на якому триматиметься українська культурна спадщина та надбання сучасної культури України.
Запрошуємо всіх небайдужих завітати до бібліотеки та переконатись у тому, що українські майстри пера набагато перевершують своїх закордонних колег.

Завітайте до бібліотеки та підтримуйте своєю зацікавленістю українського виробника.

Якщо ж Ви відчуваєте голод на книгу і хочете опікуватися книгарнею у своєму місті, Повідомте про це нам >>>

Слава Україні!