категорії: стаття

У моді – бардак! Варіації з трикотажем і вар’яції з кольором

теґи: Львів, Юля Лехів, дизайн, Мода, письменники, тенденції

 

ЛехівКриза скосила світ. І світ стилю, зокрема. Люди почали відмовлятися від люксового одягу. Сьогодні у моді – бардак! Відтак, львівська дизайнера Юлія Лехів радить поєднувати непоєднуване, бавитися контрастами, експериментувати з формами.

Актуальними в осінньому сезоні будуть варіації на тему «трикотаж». Від фабричного до ручного, так званого handmade. Це настільки універсальна тканина, що з неї можна «зліпити» яке хочеш і як захочеш.

Що ж до кольорів, то потрібно відмовлятися від конкретних тенденцій, бо кожен знає, які кольори пасуютьЛехів йому найбільше. Якщо конкретизувати, то зараз модно поєднувати непоєднуване. Наприклад, ламати стереотипи, що якщо одягаєш золото, то, боронь Боже, не зі сріблом… Поєднувати металік із золотом, тобто холодне і тепле – класно. Так само, як і синтетику з натуральними матеріалами. Звісно, одне з двох має переважати, інше ж – бути лише додатком для контрасту.

Стильно виглядатиме на тлі сірих буднів завужений силует. Якщо жінка висока, то це повинно бути наповнення на стегнах, що звужується аж до низу. А ті, хто комплексує з приводу зросту, комфортно почуватимуться із завуженням до коліна і на підборах. 

Наприклад, якщо ви обираєте для себе брюки, то вони мають вільно спадати, але обов’язково бути звуженими до низу. Цікаво виглядає, коли є велика контрастність –  брюки із завищеною талією, наповнені зверху, звужені до низу і до цього  – маленький топ, светрик коротесенький на довгий рукав, або окремо просто рукави.

ЛехівЧоловікам варто спробувати розбавляти свій гардероб, який почав потопати у банальності кольорів – сорочками в клітинку, штанами в смужку, або навпаки. Експериментувати з фактурою, кольором… Бо якщо жінка зазвичай любить бавитися з клітинкою, смужкою чи  горошком, то чоловіки обирають для себе щось більш консервативне. А дарма. 

Актуальною родзинкою у довершеному стильному образі чоловіка стануть рукавиці: в’язані, на кожен пальчик. Шкіряні куртки і рукавиці потроху відходять, тому раджу звертати увагу на м’якші матеріали.

Зараз у моді так само, як і в цілому світі актуальний бардак у всьому – країні, економіці, житті, роботі, і у іміджі теж. Тому одяг може бути незакінчений. Можна комбінувати вбрання так, аби виглядало, наче ви дуже поспішали і натягнули, що було під рукою. У зв’язку з кризою немодним стало акцентувати на діловитості, дорогих годинниках і так далі. Криза стала сигналом для світу моди, що до одягу треба ставитися простіше. Вдовиченко ЛехівЗараз модно акцентувати на тому, що кожен з нас просто багато працює чи то фізично, чи розумово. А відтак, поспішає, щось не встигає, метушиться… Тому світ моди без проблем прощає нам непопрасовані речі і інші подібні стильні огріхи запрацьованої творчої людини.

Актуальними потроху з настанням холодів стають шалики. Наприклад такий широкий, щоб накидати його на плечі, як светр чи навпаки маленький, щоб можна було зав’язати на голову.

Останній штрих – сумка. З цим варто експериментувати. «Подружка» кожної дівчини може бути і маленька через плече, або ж дивакуватої форми. Одне слово, чим екстравагантніша – тим краща. Треба лишень пам’ятати, якщо у вас яскрава торба – одяг мусить бути простіший. Якщо ж прагнете легкої елегантності – закентуйте на сумці і поясі в одному кольорі.