категорії: музика

“W.H.I.T.E.” готує свій перший доробок.

«W.H.I.T.E.» Для багатьох меломанів виступ гурту «W.H.I.T.E.» на фестивалі Рок Січ став приємною несподіванкою.

На даний момент учасники гурту закінчують запис свого нового альбому, і вже скоро справжні шанувальники їхньої творчості зможуть його придбати. Але допоки альбом на стадії запису, є можливість переглянути перший і єдиний відеокліп на пісню «Місто снів» (скачати >>> ).

 

Режисер видограю – Ігор Іванов. По духу і за станом його методи роботи близькі колективу гурту.

Соціальна тема кліпу часто використовується багатьма відомими гуртами у світі, тому "WHITE", торкаючись в своїй відео роботі соціальної проблеми, тим самим позитивно впливає на свідомість своїх слухачів.

Ідея створення гурту W.H.I.T.E. належить лідеру проекту, вокалісту і гітаристу – Олегу "Білому" Шевченко. До складу колектива увійшли давні друзі Олега, з якими він співпрацював протягом багатьох років. Хоча група офіційно створена в 2005 році, проект не можна назвати спонтанним, – його народженню передував достатньо великий період підготовки і творчих пошуків.

«W.H.I.T.E.» WHITE – команда музикантів і, в першу чергу, друзів.

Лідер проекту – Олег "Білий" Шевченко. Без нього проект ніколи б не відбувся. Він автор музичного матеріалу, лідер-гітарист та вокаліст. Крім того, професійний звукорежисер та саунпродюсер.

Сергій "Сірий" Бойко – гітарист, голова технічної компанії ARTMAX, шалений телефономан та водій-екстримал.

Микола "Коляскін" Білозір – бас-гітарист, власник вродженого почуття ритму і просто людина з доброю душею.

Влад "Хмара" Хмарський – "серце" групи, володар всього, що хоча б чимось нагадує ударні інструменти. Без його ритмів, музика мертва.

Андрій "MISSION" Мішин – "Модифікований Штучний Штам для Інтенсивного Нападу", клавішник, семпл – DJ та меломан – маніяк.

Як же всі ці люди зібралися гуртом? Цьому передувала ціла історія...

Олег Білий співпрацював як саундпродюсер з "Green Grey", фестивалем "Таврійські ігри". З "Воплями Відоплясова", як звукорежисер і директор колективу. Визнаний одним з кращих звукорежисерів України. Створив власну студію «White Studio (Reсords UA)», на якій протягом кількох років працював над створенням нової концепції звучання і паралельно записував альбоми вітчизняних та зарубіжних виконавців. Клієнти та друзі студії: Mad Heads, Тол, Мандри, Green Grey, Платина, Юркеш, Катя Чілі, MJ Кувалдін, Квадраджессіма, Red Cardell та багато інших.

Жорсткої прив’язки до єдиного стилю у музикантів немає. Гнучкість сприйняття музики дозволяє їм комбінувати швидкісну техніку виконання традиційного хеві з постапокаліптичними рифами н'ю-метал, поміркований крок соула з гойдаючими ритмами хіп-хопу і залізопиляючими синтезаторними грувами техно.