10.01 РокТус № 38@арт-кафе «Фiлiн»

теґи: NOAH'S ARK, Prime Jive, alternative, alternative-rock, blues, метал, nu-metal, Київ, Лисы Аляски, МОНО, Синдром Паркiнсона, Концерти
Початок: 10.01.2009 18:00
Закінчення: 10.01.2009 22:00
Місце: арт-кафе "Філін"
Адреса: м.Київ, Куренiвський провулок, 19/5
Предмет події: роктус Кількість відвідувачів: 0

 

РокТус - досить специфічний вид концертів. Головним його завданням є надання можливості виступу молодим музикантам, їх спілкуванню і обміну досвідом в режимі он-лайн. Враховуючи особливості залу, таку ж можливість дістають і глядачі, що наділяє заходи, які проводяться в «Фiлiнi», дружньою і домашньою атмосферою.

 

38-а тусовка порадує поцiновувачiв альтернативи, а особливо — металу. Його і справді буде достатньо — від класичного до «nu». А родзинкою вечора не сумніваючись можна назвати повернення після досить тривалої перерви одного з найулюбленіших «фiлiнiвських» гуртiв - «Лисы Аляськи».

 

МОНО – один з найцікавих альтернативних проектів в Україні. Гурт складається з однієї людини, яка одночасно (!!!) грає на гітарі і бас-гiтарi, вдало замінюючи живі барабани електронними. Сміливість і неординарність проекту змушує зняти перед його автором капелюха, що не забули вже зробити глядачі 20-го раунду «МуzБата», де МОНО зайняв третє місце і 24-го, де став лише четвертим.

Лисы Аляски — hard-blues або blues-metal банда фактично з першого виступу сподобалася «фiлiнiвськiй» публіці і стала одним із завжди бажаних гостей на сцені закладу. Даний рік для гурту буде особливий - «лiсам» виконується 10 років, впродовж яких гурт змінив купу музикантів, проте зберiг свій власний дух і продовжує гнути свою лінію у баченнi музики.

 

Prime Jive – досить відомий гурт, що змінив в процесі свого розвитку назву. Monkey Dead відрізнявся цілим міксом всіляких жанрів і напрямків: від джазу до металу. Не відстає від них і Prime Jive: пісні гурту настільки рiзноманітнi, що буквально в трьох треках ви можете почути «Бiттлз», new-metal і indie-rock. Втім, кращі (або гірші) враження складуться у вас самих лише після прослухування.

 

Синдром Паркiнсона (Березань) — приємний metal-core з жіночим вокалом. Гурт вже встиг непогано засвітитися в «Барвах», діставши схвалення тамтешньої публіки. Тепер на черзі - «Фiлiн». I хоч якісного демо у хлопців немає, але зарядити драйвом на концерті вони зможуть з лишком.

 

Noah's Ark - «Ноєв ковчег» заснований в Києві на початку 2008 року чотирма парубками з Туреччини, які приїхали з-за кордону на навчання, і чиє бажання творити свою музику їх об'єднало. В кінці листопада 2008 року гурт узяв участь у фіналі пісенного фестивалю «Міллер Мьюзік Фекторі» і зайняла 2 місце в Альтернативній роковiй категорії.

 
Я був там