МуzБат. 6-а Битва Переможців@арт-кафе «Філін»

теґи: May in December, Rising, Suzanne ELPy, acoustic rock, hard&heavy, iD, indie-pop, metal-core, арт-кафе "Філін", музбат, продюсерський центр "101"
Початок: 18.12.2008 19:00
Закінчення: 18.12.2008 22:00
Місце: арт-кафе "Філін"
Адреса: м.Київ, Куренівський провулок, 19/5
Предмет події: МуzБат. 6-а Битва Переможців Кількість відвідувачів: 0

 

Муzбаt - конкурс молодих гуртів і виконавців, який проходить у вигляді змагання за глядацькі симпатії. Гурти на конкурс, як правило, відбираються після попередньої участі в Роктусі. Глядачі голосують квитками і грошима в кеш-бокс з назвою вподобаної команди (при цьому 1 квиток вважається, як 10 гривнеголосів. Зроблено це для того, щоб вирівняти шанси команд з різних міст і не допустити можливість фальсифікації конкурсу приводом більшої кількості друзів). Команда, що набрала більшу суму, стає переможцям, отримує половину вмісту свого кеш-бокса і участь в наступному раунді - «Битві Переможців», яка проводиться рази на 4-5 раундів «МуzБату». Надалі, сильніший з «Битви Переможців» бере участь в «Битві Чемпіонов», а кращий «Чемпион» - в «Битві Титанів», яка проводиться раз на рік.

Увага!!! Починаючи з 11-го раунду «МуzБаt» змінив правила - тепер кожній команді віддаватиметься половина зібраного ними кеш-бокса. Таким чином, ми спробуємо хоч трохи віддячити гуртам за їх працю.

Остання у році, що минає «Битва Переможців» стане певним бенефісом таланту Suzannи Elpy - окрім перемоги сольного проекту, в минулому раунді бенефісом дебютував на київській сцені її гурт Rising. Тому поціновувачі важкої музики і шикарних вокалів будуть задоволені, як ніколи - окрім двох проектів Suzannи, на сцену вийдуть також одні з піонерів вітчизняної metal-core сцени - iD. Шанувальникам же музики потихіше і поніжніше раджу звернути увагу на May In December, які тільки-тільки роблять нові і досить успішні кроки в оновленому складі.

Suzanna Elpy - сольний проект Сюзани з незрівнянним вокалом, об'єднуючим в собі Bjork і нотки dark folk'а. В цілому, і пісні такого ж роду - меланхолійно-манкі, що заставляють думати і усміхатися кудись всередину себе. Людям подобається - як результат, перемога в 21 раунді.

Послухати Сюзану і залишити про неї свою думку можна на MySpace (відеоваріації) - http://www.myspace.com/suzyelpy або вКонтакте - http://vkontakte.ru/club2345440

 

May in December - молода київська indie-pop-rock команда. За аранжуваннями хлопці схожі на хороший synthy-pop бенд, а за стилем і поведінкою - на старий добрий Pulp. Хоча подібна схожість лише додає їм харизми. Хлопці не бояться експериментувати, міняючи чоловічий вокал на жіночий, а в музику додавати то «жорсткі» гітарні партії, то м'які клавішні перебори. І, при цьому всьому, бенд не перестає подобатися, що і довів 20-й раунд Муzбату, коли хлопці, тиждень тому втративши вокаліста, зуміли зайняти призове друге місце. Але вже в наступному, 22-му раунді хлопці, вже в оновленому складі, «взяли висоту», зайнявши перше місце з досить серйозним відривом.

Послухати гурт і залишити про неї свою думку можна у вКонтакті - http://vkontakte.ru/club2141961

 

iD - одні з піонерів вітчизняної metal-core сцени, і одна з небагатьох команд, що виконує пісні в цьому жанрі українською. Близько року тому хлопці істотно поміняли імідж і програму, але від таких, хай і кардинальних, змін група лише виграла - як у звуці, так і в драйві, яким вона заряджає публіку. А публіка - квапиться дякувати - команда у впертій боротьбі зуміла таки вибороть перемогу в 23-му раунді.

Послухати гурт і залишити про неї свою думку можна на MySpace - http://www.myspace.com/idthis

 

Rising - hard&heavy проект переможниці одного з попередніх раундів МузБату - Suzannи Elpy. А це, як мінімум, обіцяє, що в групи буде шикарний вокал, і не менш шикарні аранжування з текстами. Команда дебютувала зовсім недавно, але вже відпочатку її виступ став «бенефісом» - хлопці перемогли в 24-му раунді МузБату і є одними з фаворитів в поточній «Битві Переможців». І це ненезважаючи на те, що якісних демо в команди немає.

Докладніше про групу можна дізнатися вКонтакте - http://vkontakte.ru/club5285106

 
Я був там