категорії: афіша події

25.12.2008, МуzБат. Битва Чемпіонів@арт-кафе «Філін»

теґи: Marvel, alternative-metal, doom metal, neofolk, progressive rock, Крем-блюле, Обійми Дощу, арт-кафе "Філін", блюз-рок, ліричний рок, музбат, продюсерський центр "101"
Початок: 25.12.2008 19:00
Закінчення: 25.12.2008 22:00
Місце: арт-кафе "Філін"
Адреса: м.Київ, Куренёвский переулок, 19/5
Предмет події: Marvel, alternative-metal, doom metal, neofolk, progressive rock, Крем-блюле, Обійми Дощу, арт-кафе "Філін", блюз-рок, ліричний рок, музбат, продюсерський центр "101" Кількість відвідувачів: 0

 

 

Муzбаt - конкурс молодих гуртів і виконавців, який проходить у вигляді змагання за глядацькі симпатії. Гурти на конкурс, як правило, відбираються після попередньої участі в Роктусі. Глядачі голосують квитками і грошима в кеш-бокс з назвою вподобаної команди (при цьому 1 квиток вважається, як 10 гривнеголосів. Зроблено це для того, щоб вирівняти шанси команд з різних міст і не допустити можливість фальсифікації конкурсу приводом більшої кількості друзів). Команда, що набрала більшу суму, стає переможцям, отримує половину вмісту свого кеш-бокса і участь в наступному раунді - «Битві Переможців», яка проводиться рази на 4-5 раундів «МуzБату». Надалі, сильніший з «Битви Переможців» бере участь в «Битві Чемпіонов», а кращий «Чемпион» - в «Битві Титанів», яка проводиться раз на рік.

Увага!!! Починаючи з 11-го раунду «МуzБаt» змінив правила - тепер кожній команді віддаватиметься половина зібраного ними кеш-бокса. Таким чином, ми спробуємо хоч трохи віддячити гуртам за їх працю.

 

Отже, пані та панове - сталося! На католицьке різдво відбудеться перша «Битва Чемпіонів» Муzбату. На ній буде представлено всього три команди, але це - музиканти, що вже відбулися на київській сцені, зі своїм неповторним звучанням, неймовірним драйвом і досить великою групою фанатськой підтримки. Отже в «різдвяний» вечір в «Філіні» явно не буде нудно.

 

Обіймі Дощу - київська рок-група, що грає важку, місцями депресивну, але в цілому дуже ліричну музику з впливом таких напрямків, як progressive rock, doom metal і neofolk. Хлопці досить легко пройшли два попередні раунди, в яких, варто визнати, були дійсно кращими. Чи вийде у хлопців з легкістю перемогти і втретє? Все залежить від вас і вашої підтримки.

Послухати гурт і залишити про нього свою думку можна на офіційному сайті команди - http://rain.in.ua/ чи вКонтакте - http://vkontakte.ru/club1265486

 

Крем-брюле - блюз-рокери, що стали одним з перших гуртів, що виступали в «Філіні». Тоді гурт складався лише з дуету, але з часом хлопцям вдалося зібрати повний склад і стати не лише резидентами, але й одною з найулюбленіших і очікуваних «філінівською» публікою команд. У хлопців у творчості відчувається явна спадщина «Чиж и Ко», з легким вкрапленням блюзових стандартів і нестандартним підходом до написання текстів. Тому й не дивно, що «кремів» знають і люблять - на них вже давненько ходить своя публіка, більшість з яких уже зуміли стати близькими і рідними музикантам людьми. Саме така відмінна підтримка допомогла гурту безболісно здолати два раунди поспіль. Але як буде зараз, адже суперники досить маститі - та і підтримка у них обіцяє бути не меншою? Та, в будь-якому випадку, незалежно від результату, ми почуємо якісний, злегка ностальгійний, але від цього не менш прекрасний, блюз від наших «резидентів».

Послухати гурт і залишити про нього свою думку можна вКонтакте - http://vkontakte.ru/club1637768

 

Marvel - alternative-metal бенд з Києва з прекрасним жіночим вокалом. Незважаючи на те, що існує гурт лише 2 роки, він уже досить відомий на українській сцені: про що лише говорить 5-е місце на «Global Battle of The Bands-2007» і участь у фінальній частині фестивалів «Фортеця-2008» і «UP-Fest 2008». У попередніх раундах хлопці не без пригод, але упевнено зуміли перемогти. Налаштована команда на перемогу і в цьому раунді і, будемо відвертими, всі завдатки для цього у неї є.

Послухати гурт і залишити про нього свою думку можна на офіційному сайті команди - http://marvel.org.ua/,  на MySpace - http://myspace.com/marvelua чи вКонтакте - http://vkontakte.ru/club1174704

 

 
Я був там