категорії: кіно новина

«Подвійна гра»: Як кохаються скорпіони?

теґи: Джулія Робертс, Клайв Оуен, Подвійна гра, Тоні Гілрой, комедія, трилер

 

«Подвійна гра»Володарка премії Оскар Джулія і Клайв Оуен  склали чудовий дует у новому шпигунському комедійному трилері «Подвійна Гра» від режисера Тоні Гілроя, що стартує в Україні 26 березня.

Робертс та Оуен грають двох закоханих одне в одного шпигунів. Коли вони виявляють, що по роботі знаходяться по різні сторони барикад, оскільки працюють на різні розвідувальні організації, то отримують відмінний шанс перевірити, наскільки вони один одному довіряють.

За сюжетом, офіцер ЦРУ Клер Стенвік (Робертс) і агент МІ-6 Рей Ковел (Оуен) залишили службу на урядові структури і тепер працюють на дві найбільші міжнародні корпорації-конкуренти. Їх завдання - оберігати формулу продукту, який принесе неймовірну вигоду компанії, яка його запатентує першою. Вони – професіонали, вони обидва намагаються обійти суперника на два кроки, але швидко розуміють, що їх план знаходиться під загрозою зриву через одну незручність – кохання.

 

«Подвійна гра»Коли режисер уявляв собі Клер і Рея, йому на думку завжди спадало одне і те саме питання: «Цікаво, як скорпіони кохаються? Розвиваючи цю тему, мені завжди було цікаво, що ж станеться, якщо два найбільших у світі брехуни полюблять один одного. Певна річ, шпигуватимуть одне за одним.»
Гілроя дуже захопила ідея, зокрема, промислового шпигунства. Він спілкувався з багатьма людьми з різних розвідувальних організацій і зауважив, що багато хто з них у минулому працював на державні структури, а згодом перейшов на службу в приватну сферу. Тому Гілрой вирішив помістити своїх героїв у світ промислового шпигунства і конкурентної боротьби компаній, приправивши це чималою кількістю гумору й романтики.