категорії: музика новина

«Гайдамаки» зіграють на Sziget'і

теґи: Sziget, Будапешт, Гайдамаки, Фестивалі

698 14 серпня гурт «Гайдамаки» виступить на Головній сцені найбільшого та найпопулярнішого у Центральній та Східній Європі фестивалю Sziget.

«Гайдамаки»  – перший в історії фестивалю український гурт, запрошений на зіркову Main Stage, яка презентує кращі світові шоу визнаних в Європі виконавців, гуртів-володарів Греммі, золотих та платинових дисків, перших місць у чартах Billboard, щодня збираючи навколо себе 50 000 меломанів з усього світу. Популярні в Європі «Гайдамаки» гратимуть на одній сцені з The Prodigy, Armin van Buuren, Bloc Party, Faith No More, Paul Oakenfold, Placebo, The Offspring, Die Toten Hosen, Klaxons, Fatboy Slim та іншими гуру сучасності.

За словами розпорядників Sziget Festival, рішення запросити «Гайдамаків» остаточно сформувалося після яскравого виступу гурту на EuroSonic Noorderslag  – одному з найбільших світових експо популярної музики, що відбувся на початку року у центрі Ґронінґену, Голландія. На відміну від попередніх років, переговори про виступ української команди йшли прямо з менеджментом гурту без посередництва представництв Угорщини в Україні. Але, не зважаючи на це, «Гайдамаки» вже планують акції для своїх прихильників, присвячені Sziget, спільно з посольством Угорщини.