Лілі Аллен залишилась задоволена публікою Sziget'а

теґи: Lily Allen, Sziget, Sziget-2009, Будапешт, Лілі Аллен, Фестивалі

Lily AllenХедлайнером першого фестивального дня була британська поп-співачка Лілі Аллен. Її виступ зібрав біля Головної сцени тисячі глядачів.

Sziget співачка відвідала в рамках туру на підтримку свого останнього альбому «It’s Not Me, It’s You», який вийшов у світ через два роки після дебютного «Alright, Still».

На сцену Лілі вийшла у блакитних джинсових шортах, чорному топі  та туфлях на височенних підборах. Свій виступ артистка почала з пісні «Everyone’s At It», першою вона йде і на диску. Привітавши публіку, вона запитала, чи багато справ мають фестивальники на наступний день, і, не отримавши зв’язної відповіді, поскаржилась, що вона дуже і дуже зайнята. І справді, скидалося на те, що співачка або дуже втомлена, або ж дещо нетвереза.

В ході виступу Лілі зізналась, що аж до самого вечора не знала, де виступатиме, і що вона уявлення не мала, що «тут так класно і така чудова публіка».

Глядачів частували безкоштовним пивом, адже, за словами британки, «випивка піднімає настрій», а сама вона палила цигарку за цигаркою. Одну з цигарок, щоправда, вона намагалась виправдати, сказавши, що всі джазистки палять під час виступу – Лілі саме збиралась заспівати композицію «He Wasn't Therе».

Виконавши пісню «The Fear», виконавиця несподівано сказала: «Ну що, в мене – все» і швидко залишила сцену. Публіка шалено волала «Fuck You», розуміючи, що Лілі просто не мала морального права піти, не заспівши цей хіт. За кілька хвилин музиканти і сама співачка повернулися на сцену, і ощасливили слухачів піснями «Fuck You», «Not Fair», а також кавером на хіт Брітні Спірс «Womanizer».

Відтак, протягом 1,5 годин Лілі Аллен разом із глядачами, що активно допомагали їй, проспівала усі композиції зі свого нового альбому, а також кілька улюблених і знаних з попереднього – «Smile», «LDN» та «Littlest Things», спеціально для виконання якої вона присіла на монітор – «ну не можу ж я співати її стоячи». По закінченні перформенсу співачка визнала, що нинішня «сігетівська» публіка – найкраща з усіх, що їй траплялася, подякувала і, подарувавши всім гучний мікрофонний поцілунок, залишила сцену.

Фото взяте з офіційного сайту фестивалю Sziget